هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23
بنظر من تمام تلاش تو نمیکنی!!خب عادیه همه اول راه میلنگن مهم اینکه ادامه بدی و جاهایی ک میلنگی رو اصلاح کنی -
@parastuu من اصلا بعضی وقتا میمونم چیکار کنم گاهی گوشام کر میشه کور میشم اصلا نمیدونم چم میشه سردرگم میشم گیج میشم
-
@parastuu من اصلا بعضی وقتا میمونم چیکار کنم گاهی گوشام کر میشه کور میشم اصلا نمیدونم چم میشه سردرگم میشم گیج میشم
-
@فاطمه23
موفق شدن در کنکور چیزی جز تلاش و چندتا منبع تست و مداد و چند کیلو ورق کاهی چیزی نمیخواد -
@parastuu نه باو دومین سال اما با ی رتبه افتضاح
ولی هیچ وقت قبول نکردم ک این رتبه رتبه ی من باوشه
شما چی؟ -
@فاطمه23
ببین وقتی زمان میگذره و ادم سرش ب سنگ میخوره...بعدا میفهمی واقعا سال اول قبول شدن چقدر راحت بوده و فقط تلاش میخواسته و باید 2برابر سال های قبل درس میخوندی...بعدا میفهمی نت همیشه هست همه جا هر ثانیه ولی وقت هایی ک هدر دادی حتی 1ثانیه اش هم برنمیگرده...سال دوم یعنی پشت کنکور موندن واقعا کار هرکسی نیست..خرمن کوفتن کارهرکس نیست گاو نر میخواد و مرد کهن...
اتفاقا الان یعنی سال دوازدهم برنامه ریزی کردن خیلی اسونه تا سال های پشت کنکوری..
سال دوازدهم میری مدرسه دبیر تدریس میکنه میایی خونه ی بار درسنامه مرور میکنی و بعد میتونی تست بزنی...برا موفق شدن تو کنکور باید زیاد تست بزنی..قلق همه چی بیاد دستت...سال پشت کنکوری باید از اول مطالب بخونی یادت بیاد دوباره تست بزنی و.........از نظر روحیه هم در مدرسته تامین میشی دوستاتو میبینی ولی سال پشت کنکوری فشار خانواده خیلی زیاد میشه اکثرا خونه هستی نمیتونی زیاد بری بیرون
دبیر هات چقدر هم کم سواد باشن مطمئن باش ازتو بیشتر میدونن..سرکلاس درس گوش کن
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
Amin-Mehraji
ازمون های کانون شرکت میکنید؟ -
@فاطمه23
ببین وقتی زمان میگذره و ادم سرش ب سنگ میخوره...بعدا میفهمی واقعا سال اول قبول شدن چقدر راحت بوده و فقط تلاش میخواسته و باید 2برابر سال های قبل درس میخوندی...بعدا میفهمی نت همیشه هست همه جا هر ثانیه ولی وقت هایی ک هدر دادی حتی 1ثانیه اش هم برنمیگرده...سال دوم یعنی پشت کنکور موندن واقعا کار هرکسی نیست..خرمن کوفتن کارهرکس نیست گاو نر میخواد و مرد کهن...
اتفاقا الان یعنی سال دوازدهم برنامه ریزی کردن خیلی اسونه تا سال های پشت کنکوری..
سال دوازدهم میری مدرسه دبیر تدریس میکنه میایی خونه ی بار درسنامه مرور میکنی و بعد میتونی تست بزنی...برا موفق شدن تو کنکور باید زیاد تست بزنی..قلق همه چی بیاد دستت...سال پشت کنکوری باید از اول مطالب بخونی یادت بیاد دوباره تست بزنی و.........از نظر روحیه هم در مدرسته تامین میشی دوستاتو میبینی ولی سال پشت کنکوری فشار خانواده خیلی زیاد میشه اکثرا خونه هستی نمیتونی زیاد بری بیرون
دبیر هات چقدر هم کم سواد باشن مطمئن باش ازتو بیشتر میدونن..سرکلاس درس گوش کن
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء@parastuu خب همین برنامه ریزی نمیتونم واقعا .شما داشتم حرفاتونو تو اون تایپیک میخوندم من مثل شما تلوزیون دورشو خط کشیدم تلگرام و اینستارو پاک کردمم و گوشی ندارم یعنی دادمش ب داداشم و شبا میام انجمن اما نمیدونم چطور برنامه ریز کنم چشمو باز میکنم میبینم اخر هفتس من کاری نکردم و حرص میخورم ناراحت فقط الکی دارم دو خودم میچرخم