هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23
ببین وقتی زمان میگذره و ادم سرش ب سنگ میخوره...بعدا میفهمی واقعا سال اول قبول شدن چقدر راحت بوده و فقط تلاش میخواسته و باید 2برابر سال های قبل درس میخوندی...بعدا میفهمی نت همیشه هست همه جا هر ثانیه ولی وقت هایی ک هدر دادی حتی 1ثانیه اش هم برنمیگرده...سال دوم یعنی پشت کنکور موندن واقعا کار هرکسی نیست..خرمن کوفتن کارهرکس نیست گاو نر میخواد و مرد کهن...
اتفاقا الان یعنی سال دوازدهم برنامه ریزی کردن خیلی اسونه تا سال های پشت کنکوری..
سال دوازدهم میری مدرسه دبیر تدریس میکنه میایی خونه ی بار درسنامه مرور میکنی و بعد میتونی تست بزنی...برا موفق شدن تو کنکور باید زیاد تست بزنی..قلق همه چی بیاد دستت...سال پشت کنکوری باید از اول مطالب بخونی یادت بیاد دوباره تست بزنی و.........از نظر روحیه هم در مدرسته تامین میشی دوستاتو میبینی ولی سال پشت کنکوری فشار خانواده خیلی زیاد میشه اکثرا خونه هستی نمیتونی زیاد بری بیرون
دبیر هات چقدر هم کم سواد باشن مطمئن باش ازتو بیشتر میدونن..سرکلاس درس گوش کن
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
Amin-Mehraji
ازمون های کانون شرکت میکنید؟ -
@فاطمه23
ببین وقتی زمان میگذره و ادم سرش ب سنگ میخوره...بعدا میفهمی واقعا سال اول قبول شدن چقدر راحت بوده و فقط تلاش میخواسته و باید 2برابر سال های قبل درس میخوندی...بعدا میفهمی نت همیشه هست همه جا هر ثانیه ولی وقت هایی ک هدر دادی حتی 1ثانیه اش هم برنمیگرده...سال دوم یعنی پشت کنکور موندن واقعا کار هرکسی نیست..خرمن کوفتن کارهرکس نیست گاو نر میخواد و مرد کهن...
اتفاقا الان یعنی سال دوازدهم برنامه ریزی کردن خیلی اسونه تا سال های پشت کنکوری..
سال دوازدهم میری مدرسه دبیر تدریس میکنه میایی خونه ی بار درسنامه مرور میکنی و بعد میتونی تست بزنی...برا موفق شدن تو کنکور باید زیاد تست بزنی..قلق همه چی بیاد دستت...سال پشت کنکوری باید از اول مطالب بخونی یادت بیاد دوباره تست بزنی و.........از نظر روحیه هم در مدرسته تامین میشی دوستاتو میبینی ولی سال پشت کنکوری فشار خانواده خیلی زیاد میشه اکثرا خونه هستی نمیتونی زیاد بری بیرون
دبیر هات چقدر هم کم سواد باشن مطمئن باش ازتو بیشتر میدونن..سرکلاس درس گوش کن
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء@parastuu خب همین برنامه ریزی نمیتونم واقعا .شما داشتم حرفاتونو تو اون تایپیک میخوندم من مثل شما تلوزیون دورشو خط کشیدم تلگرام و اینستارو پاک کردمم و گوشی ندارم یعنی دادمش ب داداشم و شبا میام انجمن اما نمیدونم چطور برنامه ریز کنم چشمو باز میکنم میبینم اخر هفتس من کاری نکردم و حرص میخورم ناراحت فقط الکی دارم دو خودم میچرخم
-
Amin-Mehraji
ازمون های کانون شرکت میکنید؟@parastuu در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Amin-Mehraji
ازمون های کانون شرکت میکنید؟نه من گزینه 2 میرم
-
@parastuu خب همین برنامه ریزی نمیتونم واقعا .شما داشتم حرفاتونو تو اون تایپیک میخوندم من مثل شما تلوزیون دورشو خط کشیدم تلگرام و اینستارو پاک کردمم و گوشی ندارم یعنی دادمش ب داداشم و شبا میام انجمن اما نمیدونم چطور برنامه ریز کنم چشمو باز میکنم میبینم اخر هفتس من کاری نکردم و حرص میخورم ناراحت فقط الکی دارم دو خودم میچرخم
-
@فاطمه23
ویس های برنامه ریزی استاد افشار گوش کن...ببین برنامه ریزی چیز خیلی بزرگی نیست..فقط با خودت میگی اینارو باید بخونم و از هرکدومشون چندتا تست بزنم و مسلط بشم برم ازمون -
@parastuu در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Amin-Mehraji
ازمون های کانون شرکت میکنید؟نه من گزینه 2 میرم
Amin-Mehraji
چی شد تصمیم گرفتین دوباره کنکور بدین؟ -
Amin-Mehraji
چی شد تصمیم گرفتین دوباره کنکور بدین؟@parastuu در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Amin-Mehraji
چی شد تصمیم گرفتین دوباره کنکور بدین؟نابود شدن رشته های فنی مهندسی در ایران. میتونستم قطر هم برم ولی نشد.
-
ویکتور چی قبول شد؟
-
Amin-Mehraji
چی شد تصمیم گرفتین دوباره کنکور بدین؟نابود شدن رشته های فنی مهندسی در ایران. میتونستم قطر هم برم ولی نشد.
Amin-Mehraji
خب اینایی ک الان شریف میخونن..الکی میخونن؟ -
Amin-Mehraji
خب اینایی ک الان شریف میخونن..الکی میخونن؟@parastuu در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Amin-Mehraji
خب اینایی ک الان شریف میخونن..الکی میخونن؟اگه پارتی نداشته باشن بیکارن، مگر اینکه بخوان از ایران برن. منم دانشگاه تبریز ( سراسری ) فوق لیسانس مکانیک می خوندم. دیدم الکی دارم خودمو اذیت می کنم . ترم 2 کارشناسی ارشد با اینکه موضوع پایان نامه ام رو هم انتخاب کرده بودم ول کردم رفتم سربازی
-
Amin-Mehraji
خب اینایی ک الان شریف میخونن..الکی میخونن؟اگه پارتی نداشته باشن بیکارن، مگر اینکه بخوان از ایران برن. منم دانشگاه تبریز ( سراسری ) فوق لیسانس مکانیک می خوندم. دیدم الکی دارم خودمو اذیت می کنم . ترم 2 کارشناسی ارشد با اینکه موضوع پایان نامه ام رو هم انتخاب کرده بودم ول کردم رفتم سربازی
Amin-Mehraji
ان شاالله در رشته های تجربی موفق باشید -
Amin-Mehraji
ان شاالله در رشته های تجربی موفق باشید@parastuu در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Amin-Mehraji
ان شاالله در رشته های تجربی موفق باشیداگه با رتبه 3000بشه پزشکی آزاد تبریز رو آورد وضعم خوبه
-
Amin-Mehraji
ان شاالله در رشته های تجربی موفق باشیداگه با رتبه 3000بشه پزشکی آزاد تبریز رو آورد وضعم خوبه
Amin-Mehraji
فعلا چیزی مشخص نیست..تا تیر زیاد مونده
کمتر از 3000بیارین بهتره شانس قبولی بیشتره