هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه 
 درود بر روانشناسمون((: تکلیف ما روانیا چیه ؟ درود برشما  
 این چه حرفیه شما ک خیلی خوبی 
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه 
 لطف دارید(:
 حالتون خوبه ؟(:  
 خوبم ممنون
 شما خوبی دکترجان؟
- 
- 
@sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sisyphe 
 غیر بومیموفق باشید  :| ببخشید من جای تشکر در مقابل این جمله دهنم قفل میشه تو ذهنم درگیری پیش میاد  کلا با لفظ موفق باشد مشکل دارم کلا با لفظ موفق باشد مشکل دارم  حس یه جور گارد بهم دست میده :| حس یه جور گارد بهم دست میده :|
- 
@sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sisyphe 
 غیر بومیموفق باشید  :| ببخشید من جای تشکر در مقابل این جمله دهنم قفل میشه تو ذهنم درگیری پیش میاد  کلا با لفظ موفق باشد مشکل دارم کلا با لفظ موفق باشد مشکل دارم  حس یه جور گارد بهم دست میده :| حس یه جور گارد بهم دست میده :|@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sisyphe 
 غیر بومیموفق باشید  :| ببخشید من جای تشکر در مقابل این جمله دهنم قفل میشه تو ذهنم درگیری پیش میاد  کلا با لفظ موفق باشد مشکل دارم کلا با لفظ موفق باشد مشکل دارم  حس یه جور گارد بهم دست میده :| حس یه جور گارد بهم دست میده :|خخخخ چرا آخه؟ درگیــــــری؟!! 
 موافق باشید ، نه موفق باشید ، نه موفق باشید  

خب باشه پایدار باشید  
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sisyphe 
 غیر بومیموفق باشید  :| ببخشید من جای تشکر در مقابل این جمله دهنم قفل میشه تو ذهنم درگیری پیش میاد  کلا با لفظ موفق باشد مشکل دارم کلا با لفظ موفق باشد مشکل دارم  حس یه جور گارد بهم دست میده :| حس یه جور گارد بهم دست میده :|خخخخ چرا آخه؟ درگیــــــری؟!! 
 موافق باشید ، نه موفق باشید ، نه موفق باشید  

خب باشه پایدار باشید  
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sisyphe 
 غیر بومیموفق باشید  :| ببخشید من جای تشکر در مقابل این جمله دهنم قفل میشه تو ذهنم درگیری پیش میاد  کلا با لفظ موفق باشد مشکل دارم کلا با لفظ موفق باشد مشکل دارم  حس یه جور گارد بهم دست میده :| حس یه جور گارد بهم دست میده :|
  کلا هر کسی تو ذهنش با یه لفظ مشکل داره منم وقتی تشکرمی کنم اصولا میگن خواهش میکنم :/کلا با لفظ خواهش مشکل دارم کلا هر کسی تو ذهنش با یه لفظ مشکل داره منم وقتی تشکرمی کنم اصولا میگن خواهش میکنم :/کلا با لفظ خواهش مشکل دارم   همون حس  گارد بهم دست میده همون حس  گارد بهم دست میده 
- 
  کلا هر کسی تو ذهنش با یه لفظ مشکل داره منم وقتی تشکرمی کنم اصولا میگن خواهش میکنم :/کلا با لفظ خواهش مشکل دارم کلا هر کسی تو ذهنش با یه لفظ مشکل داره منم وقتی تشکرمی کنم اصولا میگن خواهش میکنم :/کلا با لفظ خواهش مشکل دارم   همون حس  گارد بهم دست میده همون حس  گارد بهم دست میده 
- 
بهاره خب اونام از این حسا بکنن چی میشه مگه. 
  mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره خب اونام از این حسا بکنن چی میشه مگه. 
  والا همینو بگو  
- 
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Myk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خخخ احساس غریبی میکنم با فروم و آدماش  jo  این جمله خ قدیمی بود این دوتا میدونن@M-an  بهاره jo  این جمله خ قدیمی بود این دوتا میدونن@M-an  بهاره باز خوبه تو فروم احساس غریبی کنی من تو دنیای واقعی این حسو دارم باز خوبه تو فروم احساس غریبی کنی من تو دنیای واقعی این حسو دارمجملع اصلیه یادت نی مث اینکه     Myk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Myk در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خخخ احساس غریبی میکنم با فروم و آدماش  jo  این جمله خ قدیمی بود این دوتا میدونن@M-an  بهاره jo  این جمله خ قدیمی بود این دوتا میدونن@M-an  بهاره باز خوبه تو فروم احساس غریبی کنی من تو دنیای واقعی این حسو دارم باز خوبه تو فروم احساس غریبی کنی من تو دنیای واقعی این حسو دارمجملع اصلیه یادت نی مث اینکه     چی بود ؟!    

ردپا
ردپا

️
️ ️
️