هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
SenatOr بعد کنکور دوباره 
 میزنم فعلا برام صدق نمیکنه این قضیه:|MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr بعد کنکور دوباره 
 میزنم فعلا برام صدق نمیکنه این قضیه:|برو پاییز خودش برگامون رو ریخته  
- 
f r  الان تو رل داری نمیگی بهتره یا من که با شما صادقم؟ الان تو رل داری نمیگی بهتره یا من که با شما صادقم؟
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr بعد کنکور دوباره 
 میزنم فعلا برام صدق نمیکنه این قضیه:|برو پاییز خودش برگامون رو ریخته  @نوشابه    چقد وجه اشترا.ک چقد وجه اشترا.ک
- 
f r  الان تو رل داری نمیگی بهتره یا من که با شما صادقم؟ الان تو رل داری نمیگی بهتره یا من که با شما صادقم؟MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: f r  الان تو رل داری نمیگی بهتره یا من که با شما صادقم؟ الان تو رل داری نمیگی بهتره یا من که با شما صادقم؟تو ک نداری و میگی دارم   
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: f r  الان تو رل داری نمیگی بهتره یا من که با شما صادقم؟ الان تو رل داری نمیگی بهتره یا من که با شما صادقم؟تو ک نداری و میگی دارم   @نوشابه    مرسی حمایت مرسی حمایت
- 
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr    یک آن یه خنده ی بلندی کردم یک آن یه خنده ی بلندی کردم خداا خداا  خدا منو براتون نگه داره چقد خوبم من :|  
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: f r  الان تو رل داری نمیگی بهتره یا من که با شما صادقم؟ الان تو رل داری نمیگی بهتره یا من که با شما صادقم؟تو ک نداری و میگی دارم   @نوشابه  من که گفتم ندارم من که گفتم ندارم
- 
f r  الان تو رل داری نمیگی بهتره یا من که با شما صادقم؟ الان تو رل داری نمیگی بهتره یا من که با شما صادقم؟MOHAMMAD80  
 دلم میخواد دندوناتو بانمک و فلفل و تفت داده شده با پیاز ب خوردت بدم  
 یا ساده اشو ترجیح میدی 
- 
@نوشابه    مرسی حمایت مرسی حمایت
- 
MOHAMMAD80  
 دلم میخواد دندوناتو بانمک و فلفل و تفت داده شده با پیاز ب خوردت بدم  
 یا ساده اشو ترجیح میدی f r  چرا؟ چرا؟
- 
f r  چرا؟ چرا؟MOHAMMAD80 میخواستی بری! 
 برو :))
 هرچ زودتر ..سالمتر میری !