شرکت در المپیاد زیست؟!
-
سلام؛
من در حال تحصیل توی پایه دهم رشته تجربی هستم! متاسفانه از تابستون برای المپیاد زیست شروع به خوندن نکردم (گرچه برای دهما فقط آزمایشیه). حالا میخوام ببینم که آیا براش وقت بذارم و بخونم؟ اگر از امسال بخونم ( امسالم برای کسب تجربه شرکت کنم) امیدی به سال بعد هست؟ اگه آره، چی رو بخونم؟ کتب درسی، کمپل و ...؟؟؟
مممنون میشم اگه پاسخ بدید! -
-
????
-
امسال یه آقایی پزشکی قبول شده بود میگفت نمیرف المپیاد نیازی نبود پشت کنکور بمونه
آخه المپیادیا درسای مدرسه رو فقط پاس میکنن
اونکه پاسم نشده بود افتاده بود اخراجش کردن از سمپاد
من خودم تصمیم گرفتم وقتمو از دست ندم آخه ریسکش زیاده
من از الان کنکورو شروع کردمو دیگه هم به المپیاد فکر نمیکنم
هرچن دلم پیش اونه:face_with_cold_sweat: -
پست قبلیو من نذاشتم
من همونی ام که این بچه رو منصرف کرد
با اینکه استعدادو پتانسیلشو داره انصافا
من خودم رشته م زیست نبوده ولی یه حرفایی باید باهات بزنم یسری چیزا دستت بیاد
تو حالت بود فالوم کن چت کنم باهات
اومدم عمومی بگم دیدم به دردسرش نمی ارزه! -
شما همین کنکور بدین و در رشته تاپ قبول بشید..کافیه...بقیش دگه حاشیه هستش خودتون رو اذیت نکنید
@parastuu من خودم موافقم که بچسبه به کنکور لعنتی!
ولی بازم هستن آدمای دیوونه ای که نمیتونن جنونشونو کنترل کنن:|
خیلی حالتا ممکنه پیش بیاد
الان کنکوری ای میشناسم نرفت المپ از کنکور نمونه مونده پشت الان
المپیاد خیلی باحاله فقط اگه یکی دیوونه ی یه رشته ای باشه
و این تفکر که بریم المپ کنکورو بپیچونیم ممکنه آدما تا مرز خودکشی ببره:|
المپیاد یه مسیر لذت بخشه فقط واسه اونیکه دربند مدال نیست و بلده واسه کنکور خودشو جمع و جور کنه
حق خوری هاش ولی رومخ ترین مقولس! -
@parastuu من خودم موافقم که بچسبه به کنکور لعنتی!
ولی بازم هستن آدمای دیوونه ای که نمیتونن جنونشونو کنترل کنن:|
خیلی حالتا ممکنه پیش بیاد
الان کنکوری ای میشناسم نرفت المپ از کنکور نمونه مونده پشت الان
المپیاد خیلی باحاله فقط اگه یکی دیوونه ی یه رشته ای باشه
و این تفکر که بریم المپ کنکورو بپیچونیم ممکنه آدما تا مرز خودکشی ببره:|
المپیاد یه مسیر لذت بخشه فقط واسه اونیکه دربند مدال نیست و بلده واسه کنکور خودشو جمع و جور کنه
حق خوری هاش ولی رومخ ترین مقولس! -
صوفی
کنکور لعنتی نیست..دیدگاه مون ر عوض کنیم...کنکور باعث میشه راحتر و اسون تر ب هدفمون برسیم -
سلام؛
من در حال تحصیل توی پایه دهم رشته تجربی هستم! متاسفانه از تابستون برای المپیاد زیست شروع به خوندن نکردم (گرچه برای دهما فقط آزمایشیه). حالا میخوام ببینم که آیا براش وقت بذارم و بخونم؟ اگر از امسال بخونم ( امسالم برای کسب تجربه شرکت کنم) امیدی به سال بعد هست؟ اگه آره، چی رو بخونم؟ کتب درسی، کمپل و ...؟؟؟
مممنون میشم اگه پاسخ بدید!ehsankarami
سلام.
اولا اونقدر کسایی بودن که تونستن المپیاد بخنون مدال نقره یا برتز بگیرن بعدشم کنکورو بترکونون مثل خانم نجفی که نقره اوردو دوم کنکور شد.دوما المپیاد به آدم یاد میده چجوری خوب درس بخونه .پس اصلا المپیاد به کنکور ضربه نمیزنه جون اگه مرحله دوم رد شی 1 سال و اگه طلا نیاری 9 ماه برای کنکورت زمانداری تازه یه مبحث تخصیصیتم بستی و چون تو المپیاد بایدنه تنها به رشته المپیاادت بلکه به رشته های دیگه هم تسلطی داشته باشی مثلا تو المپیاد زیست باید تو شیم و ریاضی و تاحدی فیزیک م تسلط داشته باشی و از اینجا هم سود کردی منابع المپیادم میتونی از این جا نگاه کنی https://www.irysc.com/static-34.html
زمانم داری .....(مهم ترین چیز کمپله )
-
سلام؛
مممنون میشم اگه پاسخ بدید!ehsankarami المپیاد نخوندن بزرگترین اشتباهه بنظرم
زیست برا دهما ازمایشی نیست ...
از کمپل باید شروع کنین ... -
امیدم بستگی به خودتون داره
یکی از دوستا من (دهم) از تابستون خونده و الان همیشه رتبه تک رقمی داشته تو ازمونای ایریسک -
اصلا هم نگران کنکور نباشین
اقای مفیضی رتبه 12 منطفه 2
نقره زیست داره ...
میشه درسای 3 سال رو تو سال اخر خوب جمع کرد ... -
بچه ها برای المپیادها من دنبال کلاس و مشاوره خوب بودم برای خواهرم، شنیدم طلایی ها خیلی خوب عمل میکنه و همه اساتیدش از مدال های المپیادای سال های قبله، حتی جهانیم مدال دارن
این لینک کلاس المپیاد زیستشونه: https://talayiha.ir/olympiad-class/biology/