موسسه
-
درود و خسته نباشید
قصد تبلغ هیچ موسسه ای رو ندارم فقط یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
میگن تو هر موسسه درس های خوبی وجود داره ولی همشون خوب نیستن
اگه میشه راهنمایی کنید ک از موسسه حرف اخر و افبا کدوم دروس و مدرس هاش خوبن ؟
فارغ-التحصیلان-آلاء همیار دانش-آموزان-آلاء -
درود و خسته نباشید
فارغ-التحصیلان-آلاء همیار دانش-آموزان-آلاء@Sir-4r1y4 تا آلا هست نیازی به این موسسات نیست من خودم از همشون دی وی دی تهیه کردم ولی انقد زمان هر دی وی دی زیاده کلی وقت میگیره هزینه هاشونم که نجووومیه .فایده ندارن .
-
@Sir-4r1y4 تا آلا هست نیازی به این موسسات نیست من خودم از همشون دی وی دی تهیه کردم ولی انقد زمان هر دی وی دی زیاده کلی وقت میگیره هزینه هاشونم که نجووومیه .فایده ندارن .
-
درود و خسته نباشید
فارغ-التحصیلان-آلاء همیار دانش-آموزان-آلاء@Sir-4r1y4 درود.حرف اخر دی وی دی هاش دروس رو انیمیشنی تدریس می کنن خود منتظری ریاضیش بی نظیره .تصور خوبی از مباحث ریاضی در ذهن ایجاد می کنه.ولی حواستون به وقت و زمان باشه و ویدئو های موسسات مختلف در یک درس رو دور و بر خودتون جمع نکنین فرصت دیدن کلی ویدئو برای یک درس نیست.هر ساله خیلی ها با الا اشنا میشن و با دیدن ویدئو هایی که نیاز دارن مشکلشون حل میشه و کنکور هم موفق میشم.برای هر درسی همون درسنامه های بانک تست یا جزوه یا فیلم رو ببینید زود برید تو تست خیلی نکات ریز رو در تست ها یاد میگیرین ولی اگه از پایه ضعیفید تو یه درس یا مبحث قضیه فرق می کنه باید از درسنامه ها یا جزوه ها یا فیلم های مربوط به پیش نیاز های اون مبحث در کتابای درسی مقاطع تحصیلی قبلی استفاده کنین تا پایتون قوی بشه مثلا پل رابط دینامیک با حرکت شناسی شتاب هستش همین کمیت زمینه طرح سوالات متنوعی هستش داری تست دینامیک میزنی سوای از بلد بودن مفاهیم و فرمول های دینامیک باید انواع حرکت و روابط اون ها رو هم بلد باشی پس نیازه یه مطالعه یا مرور از جزوه حرکت داشته باشین یا حق
-
سلام ...به نظر من الا که بی نظیره ریاضی فقط استاد ثابتی از همه بهتره من ریاضی استاد منتظریم دیدم ولی یک هزارم استاد ثابتی نیست ....دین وزندگی تو دنیا فقط یه نفر استاد یوسفیان پور.....ادبیات استاد هامون الا.....فیزیک فدایی فرد که سطحش فوق العادست یا طلوعی .....زیست به نظرم بچسب کتاب....شیمی اقاجانی برا مفاهیم خوبه بفهمی چه خبره بعدش تست ....زبان هم به نظرم ففط اناری ونوس ....عربی هم ماهینی بی رقیبه من خودم باهاش 94زدم .....موفق باشی
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی