هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@parastuu در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999
مشاورتون همون مشاور قبلی تون هستش؟ک ب کسی معرفیش نمیکنین!!نه که معرفی نکنم فقط گفتم نمیدونم دانش اموزی که نمیشناسع قبول می کنه یانه
@zahra-m1999
والا این اصلا دلیل منطقی نیست ک شما میگین...اولا اینکه میتونین بپرسین ازشون ک قبول میکنن یا نه؟
ثانیا وقتی قبول نمیکنه دگه نیازی نیست ازشون تعریف کنید,چون تو فکر خیلیا میمونه..
ثالثا فکر نکنم کسی دانش موز(پول) رو قبول نکنه!! -
@zahra-m1999
معروف بودنش مهم نیست..شما چنان با اب تاب ازشون تعریف میکنین یعنی میکردین ک تو افکار خیلیا میمونه...مخصوصا بچه ها ک الان دنبال مشاور هستن..وقتی نمیخوایین معرفی کنید ایشون رو دگه لازم نیست ک پیش بچه ها بگین...بعد ازتون بپرسن کیه؟بگین نمیدونم دانش اموز قبول میکنه یا نه!!!!! -
@zahra-m1999
والا این اصلا دلیل منطقی نیست ک شما میگین...اولا اینکه میتونین بپرسین ازشون ک قبول میکنن یا نه؟
ثانیا وقتی قبول نمیکنه دگه نیازی نیست ازشون تعریف کنید,چون تو فکر خیلیا میمونه..
ثالثا فکر نکنم کسی دانش موز(پول) رو قبول نکنه!!@parastuu در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999
ثالثا فکر نکنم کسی دانش موز(پول) رو قبول نکنه!!ادم پولی هم نیست اونقدرا و چون تعداد محدودی میگیره تا حالا نپرسیدم ولی حرف خوبی. اگر کسی خواست می پرسم
تعریف چندانی نکردم صرفا ویژگی های خوبی که ممکنه برای گشتن برای مشاور به درد می خوره
ولی باشه دیگه صحبتی نمی کنم -
@zahra-m1999
معروف بودنش مهم نیست..شما چنان با اب تاب ازشون تعریف میکنین یعنی میکردین ک تو افکار خیلیا میمونه...مخصوصا بچه ها ک الان دنبال مشاور هستن..وقتی نمیخوایین معرفی کنید ایشون رو دگه لازم نیست ک پیش بچه ها بگین...بعد ازتون بپرسن کیه؟بگین نمیدونم دانش اموز قبول میکنه یا نه!!!!!@parastuu در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999
معروف بودنش مهم نیست..شما چنان با اب تاب ازشون تعریف میکنین یعنی میکردین ک تو افکار خیلیا میمونه...مخصوصا بچه ها ک الان دنبال مشاور هستن..وقتی نمیخوایین معرفی کنید ایشون رو دگه لازم نیست ک پیش بچه ها بگین...بعد ازتون بپرسن کیه؟بگین نمیدونم دانش اموز قبول میکنه یا نه!!!!!اونقدرا مراجعه ندیدم به حز یکی دو مورد که بعدن خودشون وقتی این جمله گفتم گفتن نمی خوان
ولی باشه حرف نیست.
من مشکلی با معرفیش ندارم چون تقریبا به تمام اطرافیانم معرفیش کردم
معرفی کردنش به من ضرری نمی رسونه -
@zahra-m1999
ثالثا فکر نکنم کسی دانش موز(پول) رو قبول نکنه!!ادم پولی هم نیست اونقدرا و چون تعداد محدودی میگیره تا حالا نپرسیدم ولی حرف خوبی. اگر کسی خواست می پرسم
تعریف چندانی نکردم صرفا ویژگی های خوبی که ممکنه برای گشتن برای مشاور به درد می خوره
ولی باشه دیگه صحبتی نمی کنم@zahra-m1999
همه میگن تعداد محدود شما ایدی شونو بزارین چند نفر برن پی ویشون و ببینید قبول میکنن یا نه!!برا اساس ویژیگی هایی ک تعریف کردین خیلیا دنبال چنین مشاوری هستن!!
صحبت کنید چرا نکنید؟!وقتی کسی رو ک معرفی نخواهید کرد رو نگین تا افکار ها درگیر نشه!!
-
@zahra-m1999
معروف بودنش مهم نیست..شما چنان با اب تاب ازشون تعریف میکنین یعنی میکردین ک تو افکار خیلیا میمونه...مخصوصا بچه ها ک الان دنبال مشاور هستن..وقتی نمیخوایین معرفی کنید ایشون رو دگه لازم نیست ک پیش بچه ها بگین...بعد ازتون بپرسن کیه؟بگین نمیدونم دانش اموز قبول میکنه یا نه!!!!!اونقدرا مراجعه ندیدم به حز یکی دو مورد که بعدن خودشون وقتی این جمله گفتم گفتن نمی خوان
ولی باشه حرف نیست.
من مشکلی با معرفیش ندارم چون تقریبا به تمام اطرافیانم معرفیش کردم
معرفی کردنش به من ضرری نمی رسونه@zahra-m1999
والا اینجا چند نفر از شما پرسیدن شما معرفیش نکردین بهونه اوردین!!
وقتی نمخوایین معرفی کنید چرا اینجا میگین ؟خب وقتی شما معرفی نکنید خب عادیه مردم بگن نمیخواییم!!دگه نمیان التماس نمیکنن ک!!
مشکلی نداشتین معرفی میکردین دگه!!دارین ک معرفی نمیکنید
-
@zahra-m1999
وقتی نمخوایین معرفی کنید چرا اینجا میگین ؟خب وقتی شما معرفی نکنید خب عادیه مردم بگن نمیخواییم!!دگه نمیان التماس نمیکنن ک!!
@zahra-m1999
والا اینجا چند نفر از شما پرسیدن شما معرفیش نکردین بهونه اوردین!!خب وقتی شما معرفی نکنید خب عادیه مردم بگن نمیخواییم!!دگه نمیان التماس نمیکنن ک!!
زود قضاوت نکنید ،من تو شهر خودمون به همه معرفیش کردم ،ایدی شون ندارم من با شماره باهاشون در ارتباطم که مسلما شاید درست نباشه شماره بزارم به هر حال من دلیلم هم از بیان حرفا هم از نگفتن گفتم
عذر خواهی هم کردم
-
@zahra-m1999
-
هرچند خیلیا مشاور داشتن و قبول نشدن
خیلیا بودن بدون مشاور قبول شدن
خیلیا بودن مشاور داشتن و قبول هم شدن!ب خیلی از عوامل بستگی داره.
هرچند خیلیا مشاور داشتن و قبول نشدن
خیلیا بودن بدون مشاور قبول شدن
خیلیا بودن مشاور داشتن و قبول هم شدن!ب خیلی از عوامل بستگی داره.
صد درصد بستگی داره مشاور قرار نیست معجزه کنه وخود ادم هم مهمه
-
@zahra-m1999
والا اینجا چند نفر از شما پرسیدن شما معرفیش نکردین بهونه اوردین!!خب وقتی شما معرفی نکنید خب عادیه مردم بگن نمیخواییم!!دگه نمیان التماس نمیکنن ک!!
زود قضاوت نکنید ،من تو شهر خودمون به همه معرفیش کردم ،ایدی شون ندارم من با شماره باهاشون در ارتباطم که مسلما شاید درست نباشه شماره بزارم به هر حال من دلیلم هم از بیان حرفا هم از نگفتن گفتم
عذر خواهی هم کردم
-
من بارها گفتم مسلما من اگه پارسال یه سری عوامل بیرونی و درونی نبود الان با هزار تا دوهزار پایین بودن رتبه
دانشجو رشته مورد علاقه م بود -
@zahra-m1999
دلیل هاتون برا نگفتن اصلا منطقی نبود...
فکر افراد فرق داره
بحثی نیست
امیدوارم ریپلای نشه -
-
@zahra-m1999
دلیل هاتون برا نگفتن اصلا منطقی نبود...
فکر افراد فرق داره