هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
سلام. 
 بچه ها مدرسای خوب برای ژنتیک کیان؟
 حالا یا جزوه یا تدریس که خیلی خوب باشه و بشه سوالایی در حد آیکیو رو زد.
 پیشنهاداتون رو بگین مرسی 
 سرعت نتم اجازه نمیده که برم دان کنم خودم پیدا کنم :|
 دانش-آموزان-آلاء همیار
- 
سلام. 
 پیشنهاداتون رو بگین مرسی 
 دانش-آموزان-آلاء همیار@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام. 
 پیشنهاداتون رو بگین مرسی 
 دانش-آموزان-آلاء همیارمن قبلا از اقا جواد شنیدم که میگفت پازوکی عالیه ولی خودم ندیدم 
- 
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام. 
 پیشنهاداتون رو بگین مرسی 
 دانش-آموزان-آلاء همیارمن قبلا از اقا جواد شنیدم که میگفت پازوکی عالیه ولی خودم ندیدم 
- 
@m-bahrami1378 نچ :// 
 وقتی میشه حرف کسیو قبول کرد ک خودش هم موفق باشه ://
 اقا جواد مگه زیستو چند زده بود!://
- 
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام. 
 پیشنهاداتون رو بگین مرسی 
- 
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره بهاره فقط این انواع داره تو دقیقا کدومو میزنی میشه عکسشو ببینم؟  
 این.. دارم تبلیغ میکنم انگار 
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره نه 180 ام  دو سانت اینور اونور دو سانت اینور اونور بگو بخدا دهنت  دهه هشتادی و از من بلندتری... بترکی دهه هشتادی و از من بلندتری... بترکی   
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره نه 180 ام  دو سانت اینور اونور دو سانت اینور اونور بگو بخدا دهنت  دهه هشتادی و از من بلندتری... بترکی دهه هشتادی و از من بلندتری... بترکی   بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره نه 180 ام  دو سانت اینور اونور دو سانت اینور اونور بگو بخدا دهنت  دهه هشتادی و از من بلندتری... بترکی دهه هشتادی و از من بلندتری... بترکی   اره بخدا منم خیلی تعجب کردم 
- 
سلام. 
 پیشنهاداتون رو بگین مرسی 
 دانش-آموزان-آلاء همیار@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام. 
 پیشنهاداتون رو بگین مرسی 
 دانش-آموزان-آلاء همیار@نوشابه romisa ممنون میشم نظرتونو بگین دکترا 
- 
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره نه 180 ام  دو سانت اینور اونور دو سانت اینور اونور بگو بخدا دهنت  دهه هشتادی و از من بلندتری... بترکی دهه هشتادی و از من بلندتری... بترکی   اره بخدا منم خیلی تعجب کردم @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره نه 180 ام  دو سانت اینور اونور دو سانت اینور اونور بگو بخدا دهنت  دهه هشتادی و از من بلندتری... بترکی دهه هشتادی و از من بلندتری... بترکی   اره بخدا منم خیلی تعجب کردم اصلا خدا به چشم دیگه ای بهشون نگاه میکنه  عزیزترن انگار عزیزترن انگار 
- 
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره نه 180 ام  دو سانت اینور اونور دو سانت اینور اونور بگو بخدا دهنت  دهه هشتادی و از من بلندتری... بترکی دهه هشتادی و از من بلندتری... بترکی   اره بخدا منم خیلی تعجب کردم اصلا خدا به چشم دیگه ای بهشون نگاه میکنه  عزیزترن انگار عزیزترن انگار 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️