هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
SenatOr  بدرک نگو بدرک نگو
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378  "ی" رو فشار بده یعنی نگهش دار "ی" رو فشار بده یعنی نگهش داری 
 نشد دیدید که
- 
@m-bahrami1378  هشتادیم ولی 75 رو دوس دارم هشتادیم ولی 75 رو دوس دارمMOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378  هشتادیم ولی 75 رو دوس دارم هشتادیم ولی 75 رو دوس دارمخخخخ پس بچچچچچچچه ای        
- 
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80 
 تا باشه از این عشقا حاجیوالا عشقای قبل ما همش سوء تفاهم بود MOHAMMAD80 
 سو هاضمه هم نبود
- 
SenatOr  بدرک نگو بدرک نگو
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378  "ی" رو فشار بده یعنی نگهش دار "ی" رو فشار بده یعنی نگهش داری 
 نشد دیدید که@m-bahrami1378  تک تک فشار بده بالاخره یکیش میشه تک تک فشار بده بالاخره یکیش میشه
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378  هشتادیم ولی 75 رو دوس دارم هشتادیم ولی 75 رو دوس دارمخخخخ پس بچچچچچچچه ای        @m-bahrami1378  
- 
MOHAMMAD80 
 سو هاضمه هم نبود@نوشابه    
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 ی رو بگیر اون خودش میاد 
 مث وقتی ک آ رو میخوای بنویسی :|با لبتابم 
- 
SenatOr  بازم به دارک بازم به دارک
- 
 عشقممممممممممممممممممممممممممممممممم عشقممممممممممممممممممممممممممممممممم 
- 
SenatOr  بازم به دارک بازم به دارک
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an خوب شدی رز؟ 
 من هر روز بدتر میشم من داشتم خوب میشدم باز بدتر شد  @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an خوب شدی رز؟ 
 من هر روز بدتر میشم من داشتم خوب میشدم باز بدتر شد  @M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @M-an خوب شدی رز؟ 
 من هر روز بدتر میشم من داشتم خوب میشدم باز بدتر شد  هوم ... خیلی بده :| 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️