هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa  اره برو تو وگرنه میزنمت اره برو تو وگرنه میزنمتمن خودم توو کار دفاع شخصیم :| 
 مواظب باشید فقط
 اول شما رو هل میدم تووش
 :|
  romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa  اره برو تو وگرنه میزنمت اره برو تو وگرنه میزنمتمن خودم توو کار دفاع شخصیم :| 
 مواظب باشید فقط
 اول شما رو هل میدم تووش
  منم تکواندو میرفتم   
 چرا تکواندو نرفتی راستی؟دخترونه تره :|
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa  تاحالا مشت خورده تو چشت؟ تاحالا مشت خورده تو چشت؟مثل اینکه توو چش شما خیلی خورده  
  romisa  بالاخره کیک بوکس خاصیتش اینه بالاخره کیک بوکس خاصیتش اینه
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa  اره برو تو وگرنه میزنمت اره برو تو وگرنه میزنمتمن خودم توو کار دفاع شخصیم :| 
 مواظب باشید فقط
 اول شما رو هل میدم تووش
  منم تکواندو میرفتم   
 چرا تکواندو نرفتی راستی؟دخترونه تره :|SenatOr  دخترونه تره؟؟؟؟؟من فک کردم خشکه دخترونه تره؟؟؟؟؟من فک کردم خشکه 
- 
@M-an  آه آه
- 
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  عشقممممممممممممممممممممممممممممممممم عشقممممممممممممممممممممممممممممممممم خجالت بکش بچه دهه هشتادی چشه به عشق 
 واقعا کهمنظورش عشق الهیه  @Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  عشقممممممممممممممممممممممممممممممممم عشقممممممممممممممممممممممممممممممممم خجالت بکش بچه دهه هشتادی چشه به عشق 
 واقعا کهمنظورش عشق الهیه  شاید همین طوره 
 توجه کردید توی ادبیاتمون شعرا کلی درمورد جدایی و سوز فراغ دارن زجه میزنن اونوقت به ما میگن اینا همش در وصف خداست
 من نمیدونم کی از تو دل این شعرا خبر داره که این حرفو میزنن بهشون
- 
SenatOr  دخترونه تره؟؟؟؟؟من فک کردم خشکه دخترونه تره؟؟؟؟؟من فک کردم خشکه MOHAMMAD80 نسبت ب دفاع شخصی :| 
- 
 مواظب باشید فقط
 اول شما رو هل میدم تووش
  منم تکواندو میرفتم   
 چرا تکواندو نرفتی راستی؟دخترونه تره :|SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa  اره برو تو وگرنه میزنمت اره برو تو وگرنه میزنمتمن خودم توو کار دفاع شخصیم :| 
 مواظب باشید فقط
 اول شما رو هل میدم تووش
  منم تکواندو میرفتم   
 چرا تکواندو نرفتی راستی؟دخترونه تره :|ورزش دخترونه دیگه چیه؟  
- 
MOHAMMAD80 نسبت ب دفاع شخصی :| SenatOr اره زیاد خیس نمیشی 
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa  اره برو تو وگرنه میزنمت اره برو تو وگرنه میزنمتمن خودم توو کار دفاع شخصیم :| 
 مواظب باشید فقط
 اول شما رو هل میدم تووش
  منم تکواندو میرفتم   
 چرا تکواندو نرفتی راستی؟دخترونه تره :|ورزش دخترونه دیگه چیه؟  @Syner ایروبیک فک کنم کاملا دخترونس:| 
- 
 مواظب باشید فقط
 اول شما رو هل میدم تووش
  منم تکواندو میرفتم   
 چرا تکواندو نرفتی راستی؟دخترونه تره :|SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa  اره برو تو وگرنه میزنمت اره برو تو وگرنه میزنمتمن خودم توو کار دفاع شخصیم :| 
 مواظب باشید فقط
 اول شما رو هل میدم تووش
  منم تکواندو میرفتم   
 چرا تکواندو نرفتی راستی؟دخترونه تره :|وای نمیدونی سارا 
 یه مبارزه های خیابونی کار میکنه با کمربندای دیگه
 البته من توو مرحله کیسه بوکسم :|
 با کمربند سفید :|
 ولی خیلی خوشم اومده با اینکه درد داره ضربه ها و اینا
 خیلی باحاله ورزشش
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  عشقممممممممممممممممممممممممممممممممم عشقممممممممممممممممممممممممممممممممم خجالت بکش بچه دهه هشتادی چشه به عشق 
 واقعا کهمنظورش عشق الهیه  شاید همین طوره 
 توجه کردید توی ادبیاتمون شعرا کلی درمورد جدایی و سوز فراغ دارن زجه میزنن اونوقت به ما میگن اینا همش در وصف خداست
 من نمیدونم کی از تو دل این شعرا خبر داره که این حرفو میزنن بهشون
- 
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa  اره برو تو وگرنه میزنمت اره برو تو وگرنه میزنمتمن خودم توو کار دفاع شخصیم :| 
 مواظب باشید فقط
 اول شما رو هل میدم تووش
  منم تکواندو میرفتم   
 چرا تکواندو نرفتی راستی؟دخترونه تره :|ورزش دخترونه دیگه چیه؟  
- 
SenatOr اره زیاد خیس نمیشی MOHAMMAD80 :| 
- 
@نوشابه  میخوام یچی بگم نمیتونم میخوام یچی بگم نمیتونم
- 
@m-bahrami1378 منحرفی واقعا متاسفم من با بی ادبا حرفی ندارم  MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 منحرفی واقعا متاسفم من با بی ادبا حرفی ندارم  بی ادب خودتی یکی به من کمک کنه تا از دستش خلاص شم خیلی این یه الف بچه اذیتم میکنه        
- 
@نوشابه  میخوام یچی بگم نمیتونم میخوام یچی بگم نمیتونمMOHAMMAD80 
 بیا پی وی :|
- 
 مواظب باشید فقط
 اول شما رو هل میدم تووش
  منم تکواندو میرفتم   
 خیلی باحاله ورزششromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa  اره برو تو وگرنه میزنمت اره برو تو وگرنه میزنمتمن خودم توو کار دفاع شخصیم :| 
 مواظب باشید فقط
 اول شما رو هل میدم تووش
  منم تکواندو میرفتم   
 خیلی باحاله ورزشششت و پت میشی تا اخرش :| 
 نرفتم نمیدونم چجوریه
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m-bahrami1378 منحرفی واقعا متاسفم من با بی ادبا حرفی ندارم  بی ادب خودتی یکی به من کمک کنه تا از دستش خلاص شم خیلی این یه الف بچه اذیتم میکنه        @m-bahrami1378 بالاخره تو منحرف و بی ادبی اینده تاریکیو توچت کردنت میبینم 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️