هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
حس میکنم چشمام داره میترکه
برو دکتر هرچه زودتر من دیر رفتم بردنم زیر تیغ جراحی تا خوب شدم
تیغ جراحی ؟ :|
چرا ؟قوز قرنیه داشتم کارم به جایی رسیده بود که دوتایی میدیدم با اینکه نمره چشمم زیاد نبود
رفتم عمل کردم دقیقا تو اوج درس خوندنم برا کنکور بود لعنت بهش
ولی خداروشکر الان خوب شده -
@sisyphe گوشی که نه زیاد:/فقط کتاب
باید برم دکتر:/آسمان ِ آبی
من وقتی چشام درد میاد کیسه آبگرم خیلی آرومش میکنه،ولی فک کنم برا شما فرق داره،آره حتما یه دکتربرید
انشالله که چیزی نیست -
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m-bahrami1378
هنوزم گاهی اذیت میشی ؟
عوارض بعد عمل ؟اره وقتی نور شدید باشه چشم درد میشم قبلا هم همینطوری بود مثلا هیچوقت نمیشد که من برم طلا فروشی و سالم برگردم همیشه با چشم درد و حالت تهوع برمیگشتم الان بهتره نسبت به قبل
تو افتاب هم باید عینک افتابی بزنم
دیگه مشکلی ندارم -
@M-an رز خیلی جالبه که یه فایلو با لپتاب اپ میکنم اینجا،اپ میشه درست بعد با گوشی خطا میده:/
-
قدر پدرا رو بدونیم یه روزی میرن توی آی سی یو فقط اشک و داد برامون میمونه .. یه دعای کوچولو برای خوب شدنش کنید(:
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m-bahrami1378 نمره چشمات هر کدوم چنده؟
یکی یک و 25 یکی هم یک و 75
اگه زودتر پیش متخصص رفته بودم از این بهتر بودم ولی حیف که دیر متوجه شدم -
قدر پدرا رو بدونیم یه روزی میرن توی آی سی یو فقط اشک و داد برامون میمونه .. یه دعای کوچولو برای خوب شدنش کنید(:
@نوشابه حتما:)
ایشالله بهتر بشن -
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یه پست نشاندار
.... -
-
@M-an رز خیلی جالبه که یه فایلو با لپتاب اپ میکنم اینجا،اپ میشه درست بعد با گوشی خطا میده:/
یکی دو هفتس ورژن گوشی ایراد پیدا کرده !
هر ایرادی دیدی بهم بگو که سریع تر حل کنیم -
هر ایرادی دیدی بهم بگو که سریع تر حل کنیم@M-an اره کلا هر فایلی میخوام اپ کنم با گوشی میزنه پرونده نامعتبر:(
-
هر ایرادی دیدی بهم بگو که سریع تر حل کنیم -
@M-an اره کلا هر فایلی میخوام اپ کنم با گوشی میزنه پرونده نامعتبر:(