انتخاب منبع برای عربی نظام قدیم
-
من ۹۶ششو دارم خوبه ۹۵و نمیدونم چیجوریع
-
به نظر من عربی روی ویدئو های استاد ناصح زاده
ببین
هر ویدئوی که دیدی بعدش برو تستشو بزن
ایشون از سال اول توضیح میدن
بعدش ترجمهبعد دوم و سوم و متن و تحلیل صرفی
-
-
ببین
fatemehhh9 ممنون از جوابتون/ ولی من بعد از اینکه فیلمای ایشونو دیدم میخوام تست بزنم از فوت وفن عربی خیلی سبز فقط موندم فوت وفن عربی برا کنکور ۹۸ چاپ ۹۶ باشه مشکلی نداره؟
چون کتابای دوم نظام قدیم باید چاپ ۹۴ باشن سوم چاپ۹۵ چون فوتو فن عربی کل عربیو توضیح داده من میخواستم چاپ ۹۵ بگیرم ولی پیدا نکردم همون چاپ ۹۶ ام بگیرم خوبه مطالب نظام جدیدو نداره توش؟ -
-
fatemehhh9 ممنون از جوابتون/ ولی من بعد از اینکه فیلمای ایشونو دیدم میخوام تست بزنم از فوت وفن عربی خیلی سبز فقط موندم فوت وفن عربی برا کنکور ۹۸ چاپ ۹۶ باشه مشکلی نداره؟
چون کتابای دوم نظام قدیم باید چاپ ۹۴ باشن سوم چاپ۹۵ چون فوتو فن عربی کل عربیو توضیح داده من میخواستم چاپ ۹۵ بگیرم ولی پیدا نکردم همون چاپ ۹۶ ام بگیرم خوبه مطالب نظام جدیدو نداره توش؟@09190611462 فک نمیکنم مشکلی داشته باشه البته چاپ نود وشیش باید واسه نظام قدیم باشه
-
@_-abolfaz ممنون که جواب دادین
همون فوت وفن عربی چاپ ۹۶ و بگیرم خوبه؟ فوت وفن عربی کل عربیواز سال اول تا سومو توضیح داده من گفتم چون کتابای سوم باید چاپ ۹۵ باشن پس فوت وفن عربی رم چاپ ۹۵بگیرم@09190611462 من ک راضیم کتاب خوبیه پیشنهاد میکنم استفاده کنین
-
@09190611462 بله
-
ببین
fatemehhh9 من دیدم فیلمشونو بیشتر قسمتاشو
ولی اصلا نتونستم تست بزنم
چیکار کنم الان؟ -
fatemehhh9 من دیدم فیلمشونو بیشتر قسمتاشو
ولی اصلا نتونستم تست بزنم
چیکار کنم الان؟@reza-m1999 خوب چراا??
ایشون که از پایه درس میدن . من خودم تونستم تستای اون مبحثی رو که نگاه کرده بودم تو عربی کامل گاج بزنم .