هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اهای ملتی که آنلاینید 
 صنما رخ بنما:|رخ می نوماییم  
- 
@sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:    
 سلام.
 خوبین.
- 
- 
 سلام.
 خوبین.
- 
 سلام.
 خوبین.
- 
- 
- 
- 
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چی شد باز رفتین..   نه هستم ایشالا که زود زود خوب بشی 
- 
@miss-besharati ای وای عجب سرما خوردگیی شده  همه رو مستفیض کرده همه رو مستفیض کرده
 من بارسال کل باییز و زمستون رو سرما خورده بودم امسال روزی یدونه ویتامین C میندازم بالا خداروشکر تا الان دورم نیومده @sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati ای وای عجب سرما خوردگیی شده  همه رو مستفیض کرده همه رو مستفیض کرده
 من بارسال کل باییز و زمستون رو سرما خورده بودم امسال روزی یدونه ویتامین C میندازم بالا خداروشکر تا الان دورم نیومده ایشالا همیشه سلامت باشین 
- 
@miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چی شد باز رفتین..   نه هستم ایشالا که زود زود خوب بشی @sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چی شد باز رفتین..   نه هستم ایشالا که زود زود خوب بشی ممنون. 
- 
@sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati ای وای عجب سرما خوردگیی شده  همه رو مستفیض کرده همه رو مستفیض کرده
 من بارسال کل باییز و زمستون رو سرما خورده بودم امسال روزی یدونه ویتامین C میندازم بالا خداروشکر تا الان دورم نیومده ایشالا همیشه سلامت باشین 
- 
@sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @miss-besharati مرسی عزیزم داروی گیاهی هم میخوری؟دکتر رفتی؟ دو بار دکتر رفتم .همه ی دارو های گیاهیرم خوردم .نمیدونم چرا خوب نمیشم... 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️