هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@tajrobi-nil        اقا نخام بگم چیییی اقا نخام بگم چییییشاپرک خسته نخام بگم یعنی چیییییییی 
- 
@tajrobi-nil        اقا نخام بگم چیییی اقا نخام بگم چییییشاپرک خسته باید بگی 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Syner عمومی وقت بذاری روش زود میاد بالا میخوام وقت بزارم ولی حوصلم نمیکشه یهو میبینی تست عمومی رو وسطش ول کردم رفتم رو فیزیک @Syner رو فیزیک:/ 
- 
شاپرک خسته باید بگی @فاطمه23 زوریه      
- 
- 
@Syner رو فیزیک:/ آسمان ِ آبی از فیزیک بدتون میاد  ؟ ؟
- 
شاپرک خسته نخام بگم یعنی چیییییییی @tajrobi-nil ینی نمیخام بگم 
- 
@فاطمه23 زوریه      شاپرک خسته ارهههههههههه 
- 
آسمان ِ آبی  همین ک یادش میفتم  اعصابم خورد میشه همین ک یادش میفتم  اعصابم خورد میشه
- 
@tajrobi-nil ینی نمیخام بگم شاپرک خسته یعنی چیییییی 
- 
آسمان ِ آبی از فیزیک بدتون میاد  ؟ ؟@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی از فیزیک بدتون میاد  ؟ ؟اصن نیروی دافعه ی شدیدی بینمونه:/ 
- 
شاپرک خسته ارهههههههههه @فاطمه23 عه فاطی 
 هی هی باوه
 چی فک کردین شوماهااا
 برم سرمو بکوبم ب دیواررر
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی از فیزیک بدتون میاد  ؟ ؟اصن نیروی دافعه ی شدیدی بینمونه:/ آسمان ِ آبی فیزیک عمو بدو بیا بغلم اینا قدرتو نمیدونن  
- 
آسمان ِ آبی فیزیک عمو بدو بیا بغلم اینا قدرتو نمیدونن  @Syner وایییی از فیزیک 
 من ک فراریم ازش
- 
@فاطمه23 عه فاطی 
 هی هی باوه
 چی فک کردین شوماهااا
 برم سرمو بکوبم ب دیوارررشاپرک خسته خخخخ من احساس مسعولیت میکنم دیکه باید طرفو بشناسممم 
- 
@فاطمه23 عه فاطی 
 هی هی باوه
 چی فک کردین شوماهااا
 برم سرمو بکوبم ب دیواررر
- 
@Syner وایییی از فیزیک 
 من ک فراریم ازششاپرک خسته فیزیک به این خوبی 
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی از فیزیک بدتون میاد  ؟ ؟اصن نیروی دافعه ی شدیدی بینمونه:/ آسمان ِ آبی چقددد جالب منم مثل توهم 
- 
آسمان ِ آبی فیزیک عمو بدو بیا بغلم اینا قدرتو نمیدونن  @Syner اره برو همونجا پیش عمو باش تکونم نخور  
- 
شاپرک خسته خخخخ من احساس مسعولیت میکنم دیکه باید طرفو بشناسممم @tajrobi-nil در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: شاپرک خسته خخخخ من احساس مسعولیت میکنم دیکه باید طرفو بشناسممم تو عزیز ممنون ک بفکریییی 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️