برنامه درسی
-
-
@baran7177
ممنون ازباران خانوم -
برنامه ساعتی روزانه
زیست....۳
ریاضی.....۲
شیمی و فیزیک (یه روز درمیان باشن مثلاً شیمی روز زوج فیزیک فرد).......۲
بسته عمومی یک ....۳ (ادبیات یک ساعت عربی یک ساعت و نیم و نیم ساعت لغت زبان )
بسته عمومی دو .....۳(دینی یک ساعت و نیم زبان یک ساعت و نیم )
بسته عمومی یک ودو هم مثل ریاضی و فیزیک یکی در میان قرار بگیرند*روز جمعه هفته اول برای مرور وجمعه هفته دوم اگر ازمون شر کت می کنید صبح ازمون وبعد ظهر تحلیل ازمون
در غیراین صورت برای مرور البته به نظرم ازمون رو شرکت کنید چون سنجش خودتون بهتون کمک میکنه مسیر درست رو پیدا کنید حداقل بعد ظهر سوالات پیدا کنید از رو خود سایت کانون یا ... وحل کنید تا بفهمید مبحثی که خوندید رو یاد گرفتید کامل یا ناقص یا اصلا یاد نگرفتید
برنامه حجمی
زیست :
هفته اول
زیست دوم سه فصل اول (مطالعه کتاب +درسنامه +تست )
هفته دوم فصل ۵و۶زیست دوم کامل (مطالعه کتاب +درسنامه +تست )شیمی:طی دو هفته فصل دو شیمی سه کامل خونده شه (کتاب +درسنامه یا فیلم +تست)
فیزیک :طی دو هفته فصل دوم فیزیک سوم خوانده شود (در سنامه یا فیلم +تست+نگاهی کوتاه به حفظیات ) پیشنهاد می کنم فیلم ببینید من از دکتر طلوعی دیدم
ریاضی :طی دو هفته مبحث تابع (معادله نامعادله لگاریتم وونمایی درجه دوم برد و دامنه و اعمال رو تابع ) (پیشنهاد می کنم فیلم های استاد امینی رو ببینید جزوه هم رو سایت هست کارتون راحت تر می کنه ) (احتمالا نمی رسید است زیاد بزنید اگه فیلم دید که استاد خودشون تست حل می کنند کافیه اگر نه خودتون تعداد کمی است از هر مبحث حل کنید بعد تست زنی روکامل می کنید )
در مورد عمومی ها
عربی : عربی یک مرور سریع با تست خیلی کم در دو جلسه حداکثر بدون تست یا با تست خیلی کم
بقیه تایم مطابق برنامه قلم چی رو مباحث عربی دو سه قرار بگیره است کافی حل شده
پیشنهاد می کنم فیلم های صفر تا صد استاد ناصح زاده رو ببینید
ادبیات : هفته اول آرایه با است خیلی کم یا فعلا بی است پیشنهاد می کنم فیلم ببیند من یه جلسه استاد رواشدیدم خوب بود دکتر سبطی هم هست من ندیدم خودتون انتخاب کنید
هفته دوم لغت وتاریخ ادبیات موندن سه وهر جلسه مطالب جلسه قبل مرور شه
دینی:مطابق برنامه کانون خوانده شود
زبان : نیم ساعت هر شب لغت .هر جلسه جلسه قبل مرور شن یا از لاینتر استفاده کنید از بسته دوم یک ساعت می مونه اختصاص داده شده به گرامر
مباحث گرامر طبق بر نامه ازمون خوانده شود خواستید می تونیم فیلم ببینیداگرتست ها زیاد بود دو تا یکی یا سه تا یکی بزنید
اگر بخوص توعمومی حس کردید مبحث بعد تعدادی تست یاد گرفتید وقت تلف نکنید واست بیشتر بزارید. بعدن@zahra-m1999 من برنامم کاملا شبیه اینیه ک گفتی فقط ی کوچولو فرق داره و اینکه من تستاشو مشخص نکردم
-
@zahra-m1999 من برنامم کاملا شبیه اینیه ک گفتی فقط ی کوچولو فرق داره و اینکه من تستاشو مشخص نکردم
@_-abolfaz در برنامه درسی گفته است:
@zahra-m1999 من برنامم کاملا شبیه اینیه ک گفتی فقط ی کوچولو فرق داره و اینکه من تستاشو مشخص نکردم
خوبه ،این یه پایه بود برای یادگیری
مسلما با تغییرش با توجه به شناختی که از خودتون ونحوه مطالعه و...دارید
می تونید برنامه مناسبی بنویسد
درمورد تست زنی هم سعی کنید حتما تو مطالعه تون باشه وتعدادش مناسب باشه وصد البته متناسب با نیازتون برای هر درس بین دروس تقسیم بندی کنید
موفق باشید -
ehsanjoker1081 در ادامه حرف هام
اصول برنامه ریزی تونت هست اما من هم سعی می کنم راهنمایی کنم
شما هدف بلند مدت نیاز دارید اگر ازمون شرکت کنید که اون براتون مشخص می کنه مثلا یک ماه سه ماه شش ماه و....باید بدونید دریک بازه زمانی کجا باشید
حالا کم کم اهداف کوچیک تر میشن وتبدیل به روزانه میشن حالا که مشخص کردید یا طبق برنامه ازمون دیدین که باید مثلا در دو هفته چی بخونید با توجه به تایمی که در کل هفته دارید سطح تسلطتون برنامه ریزی کنید مثلا اگه نگاه کنید کانون هم شیمی دوم داره هم سوم اما من برای دوستمون فقط سوم گذاشتم چون نمی رسه اما در عوض مثلا برای هر فصل شیمی سه بالای ده ساعت وقت داره اینجوری عالی می خوندش وبهتره از اینه که هردو رو با کیفیت کم بخونه بعد تابستون خیلی راحت شیمی دوش می خونه یا اگر نگاه کنید ریاضی هر روز شاید برای دانش اموز تجربی عجیب باشه اما طبق ازمون مباحث مهم واصلی خونده میشه پس بهتره کامل عالی خونده شه با همین مباحثم میشه به درصد خوبی رسید پس بعد تابستون زیست وشیمی هر روز میشن
یا اگه فیزیک سنگین باشه میایم فعلا حرکت ودینامیک کنار میزاریم اگه وقت شد ازمون جمع بندی خونده میشه تا بشه فیزیک یک ودو رو بقیه درسا رو خوند
ببینید موندن شیمی دو شاید ترسانک به نظر بیاد الان اما چیزی که هست اینه وقتی یه درسای کامل جمع شه بعدن بایه تایم کم یاد آوری میشه وتایم بیشتر ازمون ها جبرانی وجمع بندی می مونه برای خونده نشده ها اما امان از وقتی همه نصفه نیمه بی کیفت باشن اون وقت ازمون جبرانی دیگه جبرانی نیست انگار یه ازمون تازه است چون همه درسا نیاز به کار دارن
پس طبق هدفتون وبازه های مشخص تقسیم بندی داشته باشید وپیش برید ....اما اگه ازمون رفتید از نرسیدن به برنامه کامل نترسید فقط هوشمندانه ومنطقی تصمیم بگیرید ونگاه به آینده برای جبران کاستی ها داشته باشید
براتون آرزوی موفقیت می کنم@zahra-m1999
شما برای بقیه برنامه ریزی میکنید؟ -
@zahra-m1999
شما برای بقیه برنامه ریزی میکنید؟@Dr-sheyda در برنامه درسی گفته است:
@zahra-m1999
شما برای بقیه برنامه ریزی میکنید؟سعی میکنم تجربیاتم در اختیار بقیه قرار بدم
اینم مربوط به تابستون بود که یکی از دوستان خواست که بهش راهنمایی بدم که تا پایان ازمون های تابستون چکارکنه -
@Dr-sheyda در برنامه درسی گفته است:
@zahra-m1999
شما برای بقیه برنامه ریزی میکنید؟سعی میکنم تجربیاتم در اختیار بقیه قرار بدم
اینم مربوط به تابستون بود که یکی از دوستان خواست که بهش راهنمایی بدم که تا پایان ازمون های تابستون چکارکنه@zahra-m1999
میشه ب من تو برنامه ریزیم کمک کنین.من همیشه برنامه میریزم اماعمل نمیکنماصن جور درنمیاد
-
@zahra-m1999
میشه ب من تو برنامه ریزیم کمک کنین.من همیشه برنامه میریزم اماعمل نمیکنماصن جور درنمیاد
@Dr-sheyda در برنامه درسی گفته است:
@zahra-m1999
چرا که نه حتما
فقط دقیق تر بپرسید تا بتونم بهتر راهنمایی تون کنم
یکی از مهم ترین دلایل اجرا نشدن
سنگین ورویایی چیدن برنامه است
برنامه باید متناسب با توانایی فعلی تون باشه -
-
یک سوال داشتم
درمورد اینکه من برای خودم برنامه حجمی میریزم اما نمیدونم چرا همیشه عقب میمونم؟
به نظرشما اصلا برنامه حجمی خوبه؟@m-sajjad در برنامه درسی گفته است:
یک سوال داشتم
به نظرشما اصلا برنامه حجمی خوبه؟برنامه هم باید حجمی باشه هم زمانی
در اصل اول باید برنامه زمانی و ساعتی داشت بعد متناسب با اون برنامه حجمی تنظیم کرد
وقتی حجم درس خوندنی که در نظر می گیرید فراتر از زمانی که صرف درس خوندن می کنید
طبیعی هست که یه مقداری از حجم باقی بمونه -
@m-sajjad در برنامه درسی گفته است:
یک سوال داشتم
به نظرشما اصلا برنامه حجمی خوبه؟برنامه هم باید حجمی باشه هم زمانی
در اصل اول باید برنامه زمانی و ساعتی داشت بعد متناسب با اون برنامه حجمی تنظیم کرد
وقتی حجم درس خوندنی که در نظر می گیرید فراتر از زمانی که صرف درس خوندن می کنید
طبیعی هست که یه مقداری از حجم باقی بمونه -
@zahra-m1999
اره فکرکنم
اماخوب من ازبرنامه راهبردی بخواهم حساب کنم باین آزمون سه تا عقب افتادم
واقعا گیج شدم@m-sajjad در برنامه درسی گفته است:
@zahra-m1999
اره فکرکنم
اماخوب من ازبرنامه راهبردی بخواهم حساب کنم باین آزمون سه تا عقب افتادم
واقعا گیج شدمفرصت برای جبران درسای که عقب موندید هست
سعی کنید هر ازمون که مباحث قبلی پوشش میده درس های که جا موندید جبران کنید ازمون هلی جمع بندی هم فرصت خوبی
البته اینکه بتونید برنامه ازمون خوب احرا کنید ونتیجه کافی بگیرید نیازمند ساعت مطالعه نسبت خوب ومتناسب با سطح وتوانایی خودتون هست -
الان من این ازمون روهم تقریبا عقب افتادم
بعد به نظرتون برم روی ازمون بعدمباحثی روکه هم دراین ازمون هست وهم درازمون بعد رو پوشش بدم؟@m-sajjad در برنامه درسی گفته است:
بعد به نظرتون برم روی ازمون بعدمباحثی روکه هم دراین ازمون هست وهم درازمون بعد رو پوشش بدم؟نه دیگه تا روز جمعه برای این ازمون بخونید
هرچقدر رسیدید -
بعد به نظرتون برم روی ازمون بعدمباحثی روکه هم دراین ازمون هست وهم درازمون بعد رو پوشش بدم؟نه دیگه تا روز جمعه برای این ازمون بخونید
هرچقدر رسیدید -
@zahra-m1999
خیلی ممنون ازاینکه راهنماییم کردیدخواهش می کنم ،کاری نکردم
موفق باشید