هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@mohaddese-p-o-i هیچ چیز قطعی وجود نداره
این جمله خودشم قطعی نیس
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999 خودم خوندم فقط تست میبرم رفع اشکال بکنه
در اون صورت به نظرم بد نیست
دهمی بودی ???وقت داری به نظرمبله دهمم
-
@parastuu نمیدونم من کلا نیم ساعت وقت نهار نیم ساعت وقت شام نیم ساعتم وقتی میخوابم هستم
در ضمن کنکوری نیستم ولی از امروز کمترش میکنم -
@Syner
فقط کنکوری ها نباید وقتشون رو از دست بدن؟!...الان بهترین موقعیت رو داری تا رتبه زیر1000رو تضمینی بدست بیارین یعنی رزرو کنید -
@نوشابه یعنی وقتی تو غم و درد و بدبختی گیر کردی و همش به این در اون در میزنی که چرا درست نمیشه یه زمانی میگذره و یهو از جایی که فکرشو نمیکنی حال خوب و اتفاقای خوب میاد سراغت و این ممکنه حتی چندین سال هم طول بکشه.روزی رسیدن همیشه پول نیست!
-
@نوشابه یعنی وقتی تو غم و درد و بدبختی گیر کردی و همش به این در اون در میزنی که چرا درست نمیشه یه زمانی میگذره و یهو از جایی که فکرشو نمیکنی حال خوب و اتفاقای خوب میاد سراغت و این ممکنه حتی چندین سال هم طول بکشه.روزی رسیدن همیشه پول نیست!
-
@Marzieh-m
من میگم روزی اون چیزیه ک با تلاش بدست میاد خدا ب کسی چیزی نمیده حالا چ معنوی و چ دنیوی@نوشابه روزی ی نجاره فک کنم گله داره و میره پیشه پیامبر میگه ک این برادر من درس میخونه و کار نمیکنه همش باید من کار کنم و پیامبر (ص) میگه ک شاید روزیه اونه ک توام کار داریو پول در میاری .
قابل تامله
خیلی وقت پیش خوندم میدونم چنین چیزی هس اما شاید چزییاتش این ور اون رو باشه اما لپ مطلب اینه