هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ینی واقعا نشنیدین؟
آسمان ِ آبی چیو
-
آسمان ِ آبی چیو
@Mr-Dr-En ترامادول
-
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ادم در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
میشه یه راهکار ارائه بدین بشه روزی کمتر از چهار ساعت خوابید و در عین حال با انرژی درسید؟
ترامادول
]d isj?چی هست؟
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
میشه یه راهکار ارائه بدین بشه روزی کمتر از چهار ساعت خوابید و در عین حال با انرژی درسید؟
ترامادول
]d isj?چی هست؟
هیچی بابا یه قرص اعتیاد آوره برا شوخی گفتم
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m-bahrami1378 همونی که باهاش زندگیتو تباه میکنی و هی اشتباه میکنیو و سیاه میشی
افرین افرین بچه ی زرنگی هستی حالا درسته که منم هنوز نگرفتم که چی هست ولی میخوام بهت بگم بچچچچچچه برو بگیر بخواب از وقت خوابت گذشته مگه فردا مدرسه نداری؟
-
خداییش دقت کردین وقتی با کسی حرف میزنیم چت میکنیم تا 5صبح انلاین هستیم وقتی درس میخونیم 11شب خوابمون میبره...واقعا علاقه داشته باشی میتونی کم بخوابی و بخونی مثل اون چت کردنه
@ادم -
@parastuu علاقه دارم ولی دست خودم نیس فوقش چن روز کم خوابی خوب میخونم بعدش بیهوش میشم رو کتاب کلا بهم می ریزه
-
چقدر کجکاوید
فرزندم سوال کم بپرس
حداقل بگو دختری یا پسر؟
-
چقدر کجکاوید
فرزندم سوال کم بپرس
حداقل بگو دختری یا پسر؟
-
چقدر کجکاوید
فرزندم سوال کم بپرس
حداقل بگو دختری یا پسر؟
-
@parastuu رمانای عاشقانه ی ایرانی مزخرف ترین چیزیه که ادم میتونه وقتشو صرفشون کنه:/
-
@M-an
@نوشابه
راستش این چیزی بود که من فقط شنیدم دقیقا از صحتش اطلاع ندارم چون دنبالشو خیلی نگرفتم و باورشم نکردم..امیدوارم واقعیاتش مشخص شه یروز..واقعیات همه چیز انشالله -
خداییش دقت کردین وقتی با کسی حرف میزنیم چت میکنیم تا 5صبح انلاین هستیم وقتی درس میخونیم 11شب خوابمون میبره...واقعا علاقه داشته باشی میتونی کم بخوابی و بخونی مثل اون چت کردنه
@ادم@parastuu به دلیل یک نواختیه داری متنو میخونی با پردازش کم .3 خط کتابو بخون چشتو از رو کلمات ور دار تجزیه تحلیل کن بعد خط بعدی
-
@parastuu رمانای عاشقانه ی ایرانی مزخرف ترین چیزیه که ادم میتونه وقتشو صرفشون کنه:/
آسمان ِ آبی
عاشقونه نیست..رمان قصاص شنیدی؟از سارگل -
این پست پاک شده!
-
-
@parastuu در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ادم
12بخواب 8 بیدار شوزیاده پس کی درس بخونم اینهمه بخوابم اینجوری که عمرم در خواب سپری میشه