هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
به اندازه ده دقیقه چرت پرت گفتم من برم شاید برگشتم بعد دوسه سال امیدوارم تا اون موقع انجمن باشه شبتون خوش  @ادم در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به اندازه ده دقیقه چرت پرت گفتم من برم شاید برگشتم بعد دوسه سال امیدوارم تا اون موقع انجمن باشه شبتون خوش  پسرین:/ 
- 
@Marzieh-m توصیه های اخلاقی رو جدی بگیریم 
- 
 25ام ازمون دارم دومم ازمون دارم این انصافه؟ 25ام ازمون دارم دومم ازمون دارم این انصافه؟
- 
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @نوشابه نوشابه نخورید خوب نیس نه من نوشابه نمیخورم بلکه اسم من ترکیبیست از دو واژه 
 No + shabe
 در واقع به هر چه شابه هست نه میگویم و از شابه ها دوری میکنم .. هر چند ک نمیدانم شابه چیست  
- 
 چقد وازه ها در اثر مرور زمان تحول معنایی داشتن؛ ... چقد وازه ها در اثر مرور زمان تحول معنایی داشتن؛ ...
- 
 25ام ازمون دارم دومم ازمون دارم این انصافه؟ 25ام ازمون دارم دومم ازمون دارم این انصافه؟MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  25ام ازمون دارم دومم ازمون دارم این انصافه؟ 25ام ازمون دارم دومم ازمون دارم این انصافه؟منم فردا ازمون دارم یکیم س شنبع 
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  25ام ازمون دارم دومم ازمون دارم این انصافه؟ 25ام ازمون دارم دومم ازمون دارم این انصافه؟منم فردا ازمون دارم یکیم س شنبع _Mohammad_reza_  مشتی چه ازمونی داری؟ مشتی چه ازمونی داری؟
- 
@ادم فقط بگین دخترین یا پسر:/ 
- 
@ادم فقط بگین دخترین یا پسر:/ آسمان ِ آبی دختر: / 
- 
@ادم فقط بگین دخترین یا پسر:/ آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ادم فقط بگین دخترین یا پسر:/ @ادم بگو دخترم تا بیشتر کنجکاو ش  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️