سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
تراز قلمچی4000.چطور ترازمو بالا ببرم؟؟
-
@parastu23 در تراز قلمچی4000.چطور ترازمو بالا ببرم؟؟ گفته است:
@Dr.Bernosi در تراز قلمچی4000.چطور ترازمو بالا ببرم؟؟ گفته است:
این خیلی خوبه که شما میخونین حداقل!شما نگران تراز نباشین!اونچنان تو این سال مهم نیسش!اصن تراز زیاد مهم نیسش!مطمئن باشین که اگه خوب بخونین میتونین سال بعد نتیچه خوبی بگیرین!
خوب دوستم منن که میخونم این تراز چرا کمه؟الان این تراز 4 باشه سال بعد که کنکور میدم دوباره 4 میشه
شما چطور 700تا افزایش دادین؟بابا شما کنکوری نیسی که!شما بخون امسالو مطمئن باش تابستون میتونی پایه رو چم کنی!طی سال هم پیش!و این فوق العادس!به ما که کسی نگفش بخون!ولی عالیه که شما داری میخونین الان!نگران تراز هم نباش!تو چه درسایی مشکل دارین؟!
-
@parastu23 چی چطور؟
-
@پروفسور در تراز قلمچی4000.چطور ترازمو بالا ببرم؟؟ گفته است:
@parastu23
بشین قشنگ درس بخون تست بزن تراز میره بالا مطمن باش
باشه باباجان ؟ :neckbeard:
خخخچرا مسخره میکنین؟
مسخره نکردم . تنها راه حلشو گفتم .
خوب نظر خودمو گفتم . -
@reza77 در تراز قلمچی4000.چطور ترازمو بالا ببرم؟؟ گفته است:
@parastu23 چی چطور؟
شما گفتین پایه قوی کن چطوری قوی کنم؟
درسهای دومم خوب بود -
@parastu23
بشین قشنگ درس بخون تست بزن تراز میره بالا مطمن باش
باشه باباجان ؟ :neckbeard:
خخخچرا مسخره میکنین؟
مسخره نکردم . تنها راه حلشو گفتم .
خوب نظر خودمو گفتم .نظر گفتن خخخخخ دارهههه؟
-
@javadm328 در تراز قلمچی4000.چطور ترازمو بالا ببرم؟؟ گفته است:
@parastu23
سلام .من پیشنهاد میدم مدرسه رو بیخی بشی و فقط مواقعی بری که سوالایی داری که حل نشده اند و نمیتونی بفهمی چرا بری و از معلم بپرسی.
در ضمن فعلا عمومی تعطیل کن.به جاش روی اختصاصی ها تمرکز کن اونم اختصاصی های مهم از دو تا درس شروع کن و دفعه های بعدی تعداد دروس اختصاصی که به ازمون میرسونی را افزایش بده.طوری که تو ازمونای جمع بندی نیم سال اول بتونی اختصاصی هاتو در حد خیلی خوب و قابل قبول خودت بالا بیاری و از نیم سال دوم هم بیشتر رو اختصاصی تمرکز کن ولی برخی از عمومی ها رو هم بخون و تو عید سعی کن به تمام دروسی که مد نظر داشتی برسی رو رسیده باشی و بتونی با یه تراز خفن تو عید انرژی سه ماه دیگه ات رو تعیین کنید.
نظر منه هاهه ولی خود دانی.با تمام احترامی که قائلم ..............اما بیخیال عمومی شدن اشتباه
من امسال اختصاصیام در حد رتبه 2000 بود به جز زیست
اما چون عمومیام 30 40 بود رتبم شد بددددددددددددد
عمومی ها رو سبک نشمرین -
@reza77 در تراز قلمچی4000.چطور ترازمو بالا ببرم؟؟ گفته است:
@parastu23 چی چطور؟
شما گفتین پایه قوی کن چطوری قوی کنم؟
درسهای دومم خوب بودآها..باید مفاهیم پایه رو بخونی..عربی باید اول دبیرستان رو بلد باشی..ریاضی هم همینطور..شیمی باید دوم رو بلد باشی...ادبیات که باید همه چیو در آن واحد بلد باشی..مخصوصن ارایه رو
-
-
@parastu23 .........سلام...ساعات مطالعت خوب هستند....فکر کنم فردا آزمون داری....واسه فردا ..بین گزینه های 50/50..اقدام به شانسی زدن نکن....در واقع تا میتونیاشتباهاتتو کاهش بده...توی آزمون راحت باش و هرجور که راحت هستی بشین...همه ی سوالارو هم بخون چون اصولا بعد از چند تا سوال سخت به سوال آسون میرسی.......واسه آزمون بعد:با برنامه رهبردی قلم چی پیش برو...اون برنارو دو قسمت کن....5روز یه قسمتو بخون...5روزم یه قسمت دیگرو.....چند روز باقی موندرو نصفشو اختصاص بده به مرور 5 روز اول...نصف باقی مونده ی وقتتو اختصاص بده به مرور درس هایی که تو 5 روز دوم خوندی ....جمع بندی کن .....بعدش هر روز که مطالعه میکنی همون شب ساعاتی به مرور همون درسابپرداز ......واسه درسای حلیات همون لحظه که مطالعه کردی تست بزن...واسه حلیاتو بزار بمون واسه فرداش......در مورد تغذیه: صبحونت باید کامل و مقوی باشه...ناهارم همینطور...شامت سبک باشه......30 دقیقه بعد از نهارم درس نخون و استراحت کن.....تو سه وقت سعی کن حتما مطالع داشته باشی...1.صبح اول بیداری2.عصر قبل غروب3.شب قبل خواب......خیلی مفیدا این سه تا بخش.........ضمنا اگه ضهرا میخوابی خوابت بیشتر از 45 دقیقه نباشه .........سر آزمونم برای رفع استرس دو تا راه میگم....اول ...الا بذکر الله تطمئن القلوب(غلط املاییارو ببخشید)...2شکلات .......آرزوی موفقیت...واسه منم دعا کنین
-
سلام دوستان ...لطفا راهنمایی کنید ... ترازم توی قلم چی4850. دارم سعی میکنم ترازمو بالا ببرم . تو هر ازمون رشد داره اما نه اونطوری که باب میلم باشه در ضمن توی درس های عمومی خوبم اما در تخصصی یه کمی میلنگم .اما یه مشگل دارم که غلط زیاد میزنم .چی کارکنم که هم ترازو بالا ببرم و هم غلط کمتر بزنم؟ رشته ریاضی هستم
-
sajjad.RN در تراز قلمچی4000.چطور ترازمو بالا ببرم؟؟ گفته است:
سلام دوستان ...لطفا راهنمایی کنید ... ترازم توی قلم چی4850. دارم سعی میکنم ترازمو بالا ببرم . تو هر ازمون رشد داره اما نه اونطوری که باب میلم باشه در ضمن توی درس های عمومی خوبم اما در تخصصی یه کمی میلنگم .اما یه مشگل دارم که غلط زیاد میزنم .چی کارکنم که هم ترازو بالا ببرم و هم غلط کمتر بزنم؟ رشته ریاضی هستم
سلام
به نظر من شما اول از همه باید تست زیادی حل کنید چرا که در دروس اختصاصی ریاضی بیشتر یادگیری با تست و حل سوالات اتفاق می افته
و دقت در محاسبات رو بالا می بره
در قلم چ سولات از توی کتاب های خودش و کنکور های اخیر طرح میشه و می تونی با بررسی این ها تراز خودتو بالا ببری
زدن تست های روزانه بسیار مفیده
مثلا در روز چند حد اقل ده تست از هر درست و برا هر آزمون حد اقل 130 تست میشه و این خودشه یعنی عالی . . . -