ریاضی الاقدیم
-
hassan tireh
من یه جا دیگه آپلود میکنم میذارم اینجا
یکم طول میکشهromisa عیبی نداره منتظر میمونم
-
romisa عیبی نداره منتظر میمونم
-
romisa عیبی نداره منتظر میمونم
hassan tireh
راستی سال اول کنکورم تلگرام داشتم کانال استاد ثابتی رو هم عضو بودم جزوات دستنویسو میذاشتن کانال
جزوه مثلثاتشون هست دانلود کردم از کانال
اگه خواستید آپلود کنم
جزوه جالبیه اگه خوشتون اومد میتونید با فیلماشون پیش برید -
romisa ممنون به قیافش میخوره خوب باشه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
http://s9.picofile.com/file/8341806134/New_Document_۲۳_فوریهٔ_۲۰۱۷_۲۰_۳۸_۲۱.pdf.html
http://s8.picofile.com/file/8341806592/مثلثات.pdf.html
اینم جزوه دستنویش استاد ثابتی مبحث مثلثات
همراه با فیلما فک میکنم خیلی موثر باشه
هر کی خواست استفاده کنه البته دستخط من نیست همونطور که پست قبلیم گفته از کاناله -
-
-
romisa سلام من امینی راد رو واقعا نمیفهمم:/ینی خییلی خسته کننده اس واسم ..ولی من پارسال فقط یه پارت از فیلمای اقای نباخته رو دیدم ینی عاشق ریاضی شدم الان چیکار کنم به نظرتون؟اقای نباخته کل ریاضی تدریس کردن تو سال96-97>؟
@nasrin79 سلام... آقای نباخته همون مطالب رو تو بازه ی کم تری تدریس میکنه...تست های مفهومی جالبی حل میکنه.... آقای امینی راد هم خوبن ولی شهودی درس میدن....من هر دوتا رو استفاده کردم... آقای امینی راد هم خیلی به من کمک کردن... ولی امسال از آقای نباخته استفاده میکنم
-
@nasrin79 سلام... آقای نباخته همون مطالب رو تو بازه ی کم تری تدریس میکنه...تست های مفهومی جالبی حل میکنه.... آقای امینی راد هم خوبن ولی شهودی درس میدن....من هر دوتا رو استفاده کردم... آقای امینی راد هم خیلی به من کمک کردن... ولی امسال از آقای نباخته استفاده میکنم
Reza6946 سلام روش تدریساشون خیلی باهم فرق میکنه؟
-
Reza6946 سلام روش تدریساشون خیلی باهم فرق میکنه؟
-
@kunkori98 آره تقریبا.... آقای امینی کاملا شهودی درس میده...ولی به نظر من بستگی به خودت داره.... که با کدوم راحت تری... هر دو شون موثر واقع میشن
Reza6946 حالا اگه باهردوشون خوند مشکلی پیش نمیاد؟؟؟..
-
Reza6946 حالا اگه باهردوشون خوند مشکلی پیش نمیاد؟؟؟..
-
-
Reza6946 والله من 2جلسه تدریس آقای نباخته رو دیدم خوب بود
آقای امینی رادم خوب بودن ولی احساس میکنم امینی راد دیگه خیلی شهودی میگن...
احساس میکنم همیشه یه منبع دومی لازمه -
@nasrin79
-
احساس میکنم همیشه یه منبع دومی لازمه -
@nasrin79
50 50 -
@nasrin79
50 50 -
احساس میکنم همیشه یه منبع دومی لازمه