ریاضی الاقدیم
-
Reza6946 والله من 2جلسه تدریس آقای نباخته رو دیدم خوب بود
آقای امینی رادم خوب بودن ولی احساس میکنم امینی راد دیگه خیلی شهودی میگن...
احساس میکنم همیشه یه منبع دومی لازمه -
@kunkori98 منم دقیقا هر دو شون رو دیدم...الان خیلی راضیم ولی به قول خودت شهودی بودن زیادی هم کسل کننده میشه...پس من توصیه میکنم آقای نباخته رو ببین و بعد تستهای کنکور رو بزن اصن عالی میشه...
-
nazi20 آره خداروشکر...من خودم یه زمانی از فیزیک حالم بهم میخورد...چون ریاضیم ضعیف بود... کلا به هم وابسن....
-
@nasrin79 در ریاضی الاقدیم گفته است:
@kunkori98 کامله فیلم هاش؟!
فیلمای آقای امینی رادارع
ولی اقای نباخته رو نمیدونم -
@kunkori98 منم دقیقا هر دو شون رو دیدم...الان خیلی راضیم ولی به قول خودت شهودی بودن زیادی هم کسل کننده میشه...پس من توصیه میکنم آقای نباخته رو ببین و بعد تستهای کنکور رو بزن اصن عالی میشه...
Reza6946 در ریاضی الاقدیم گفته است:
آها...پس باید نباخته ادامه بدم.ممنون
-
@nasrin79 از لحاظ قانونی سوالی نباید مطرح بشه... ولی بعضی جاها مهمه... مثلا فرمول آمونیاک توی بیش تر بدانید مطرح شده... ولی نخوندی هم نخوندی
-
Reza6946 در ریاضی الاقدیم گفته است:
آها...پس باید نباخته ادامه بدم.ممنون
-
@nasrin79 ریاضیم که متوسطه..زیاد خوب نیس
احتمال رو ازنباخته دیدم خوب بود