ریاضی الاقدیم
-
@kunkori98 منم دقیقا هر دو شون رو دیدم...الان خیلی راضیم ولی به قول خودت شهودی بودن زیادی هم کسل کننده میشه...پس من توصیه میکنم آقای نباخته رو ببین و بعد تستهای کنکور رو بزن اصن عالی میشه...
-
nazi20 آره خداروشکر...من خودم یه زمانی از فیزیک حالم بهم میخورد...چون ریاضیم ضعیف بود... کلا به هم وابسن....
-
@nasrin79 در ریاضی الاقدیم گفته است:
@kunkori98 کامله فیلم هاش؟!
فیلمای آقای امینی رادارع
ولی اقای نباخته رو نمیدونم -
@kunkori98 منم دقیقا هر دو شون رو دیدم...الان خیلی راضیم ولی به قول خودت شهودی بودن زیادی هم کسل کننده میشه...پس من توصیه میکنم آقای نباخته رو ببین و بعد تستهای کنکور رو بزن اصن عالی میشه...
Reza6946 در ریاضی الاقدیم گفته است:
آها...پس باید نباخته ادامه بدم.ممنون
-
@nasrin79 از لحاظ قانونی سوالی نباید مطرح بشه... ولی بعضی جاها مهمه... مثلا فرمول آمونیاک توی بیش تر بدانید مطرح شده... ولی نخوندی هم نخوندی
-
Reza6946 در ریاضی الاقدیم گفته است:
آها...پس باید نباخته ادامه بدم.ممنون
-
@nasrin79 ریاضیم که متوسطه..زیاد خوب نیس
احتمال رو ازنباخته دیدم خوب بود