نوار قلب
-
همیار فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
چنتا سوال دارم اگ کسی میدونه لطفاً ج بده
۱_بیشترین حجم خون در دهلیزها و بطن ها در کجای نوار قلب ؟؟
۲_افزایش و کاهش فشار خونه در ائورت ،بطن ها و دهلیزها کجاست؟؟
۳_در موج p_QR_,Tرشته های ماهیچه های گرهی فعالیت دارن؟؟؟
۴_در زمان سیستول دهلیزها خون وارد قلب میشه؟؟؟@Dr-Lila در نوار قلب گفته است:
۴_در زمان سیستول دهلیزها خون وارد قلب میشه؟؟؟1)توی دهلیزها : اواخر T که قلب میخواد بره تو استراحت عمومی
توی بطن ها : نزدیکای نوک R که بطنا میرن تو سیستول2)افزایش ائورت فک کنم توی نوک R باشه کاهش هم فک کنم اواخر T
افزایش بطن فک کنم نوک R و کاهشش هم تو اواخر T
افزایش دهلیز اواخر T و کاهش هم فک کنم تو جاهایی که داره خالی میشه مثل P و Q3)جایی که بنط منقبض بشه فعالیت میکنن، توی RS تا T فک کنم فعالیت کنن
4)فک نکنم
-
فک کنم این پست کمکتون کنه
https://forum.alaatv.com/topic/7270/آموزش-کامل-نوار-قلب -
۴_در زمان سیستول دهلیزها خون وارد قلب میشه؟؟؟همیار فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء تحریک گره دهلیزی بطنی و فعالیت گره های پیشاهنگ و دهلیزی بطنی کجای نوار قلب؟؟تحریک ایجاد شده در گره سینوسی دهلیزی از طریق الیاف گرهی ب گره دهلیزی بطنی منتقل میشه یا از طریق سلولهاو صفحه های اینترکالر در دهلیزها؟؟
-
همیار فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء تحریک گره دهلیزی بطنی و فعالیت گره های پیشاهنگ و دهلیزی بطنی کجای نوار قلب؟؟تحریک ایجاد شده در گره سینوسی دهلیزی از طریق الیاف گرهی ب گره دهلیزی بطنی منتقل میشه یا از طریق سلولهاو صفحه های اینترکالر در دهلیزها؟؟
@Dr-Lila در نوار قلب گفته است:
همیار فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء تحریک گره دهلیزی بطنی و فعالیت گره های پیشاهنگ و دهلیزی بطنی کجای نوار قلب؟؟
گره ی پیشاهنگ قبل از شروع موج P و گره دهلیزی بطنی هم فک کنم قبل از Q اینو یادم رفته
-
همیار فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء تحریک گره دهلیزی بطنی و فعالیت گره های پیشاهنگ و دهلیزی بطنی کجای نوار قلب؟؟
گره ی پیشاهنگ قبل از شروع موج P و گره دهلیزی بطنی هم فک کنم قبل از Q اینو یادم رفته
-
-
همیار فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء تحریک گره دهلیزی بطنی و فعالیت گره های پیشاهنگ و دهلیزی بطنی کجای نوار قلب؟؟تحریک ایجاد شده در گره سینوسی دهلیزی از طریق الیاف گرهی ب گره دهلیزی بطنی منتقل میشه یا از طریق سلولهاو صفحه های اینترکالر در دهلیزها؟؟
درمورد انتقال فقط یادمه که اون بافت عایق نمیذاشت سلولای دهلیز به بطن پیام رو منتقل کنن، ولی بقیه جاها هم از طریق الیاف بود هم سلول. بازم درست یادم نیست
-
@A-K گره پیشاهنگ در اول p شروع میشه تا کجا ادامه داره ؟؟تحریک گره دهلیزی بطنی اگ ت Qشرو بشه تا کجا ادامه داره تحریک رشته های بین بطن و سلول های دیواره اطراف میوکارد بطن در کجا
@A-K گره پیشاهنگ در اول p شروع میشه تا کجا ادامه داره ؟؟تحریک گره دهلیزی بطنی اگ ت Qشرو بشه تا کجا ادامه داره تحریک رشته های بین بطن و سلول های دیواره اطراف میوکارد بطن در کجا
نمیدونم
ولی پیام انقباض دهلیزها همون P هست، پیام انقباض بطن ها هم فک کنم از Q باشه و موجای بعدیش هم برای همین باشن.
پیام استراحت عمومی هم اگه اشتباه نکنم T هست. -
-
@Dr-Lila حد فاصل موج تی وپی.از طریق الیاف گرهی که این الیاف درون ماهیچه ها قرار ارن نه بیرون/
-
۴_در زمان سیستول دهلیزها خون وارد قلب میشه؟؟؟همیار فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
در فاصله TP,PQ,STتغییری در پتانسیل ثبت شده توسط الکترو کاردیوگرام فرد مشاهده نمیشود
این جمله درسته من امشب آنقدر نوار قلب خوندم قاطی کردم -
اشتباه نکن اتفاقا رشته های بافت گاهی سرتاسر دهلیز رو فراگرفتن و قبل از اینکه انقراضی صورت بگیره اول پتانسیل عملش تو مرحله ی قبل اتفاق افتاده مثلا تو انقباض دهلیزها اول در اواخر دوره ی دیاستول دهلیز و بطن پتانسیل عمل ایجاد میشه و کم کم تو تمام دهلیز پخش میشه که باعث انقباض دهلیزها میشه
-
@Dr-Lila
https://forum.alaatv.com/topic/7270/آموزش-کامل-نوار-قلب
امیدوارم براتون مفید باشه
@A-K
میشه لطف کنید یه نگاه به مطالب بندازید اگه لازم اصلاح بشه ، متشکرم -
@Dr-Lila
https://forum.alaatv.com/topic/7270/آموزش-کامل-نوار-قلب
امیدوارم براتون مفید باشه
@A-K
میشه لطف کنید یه نگاه به مطالب بندازید اگه لازم اصلاح بشه ، متشکرم