نوار قلب
-
@A-K گره پیشاهنگ در اول p شروع میشه تا کجا ادامه داره ؟؟تحریک گره دهلیزی بطنی اگ ت Qشرو بشه تا کجا ادامه داره تحریک رشته های بین بطن و سلول های دیواره اطراف میوکارد بطن در کجا
@Dr-Lila در نوار قلب گفته است:
@A-K گره پیشاهنگ در اول p شروع میشه تا کجا ادامه داره ؟؟تحریک گره دهلیزی بطنی اگ ت Qشرو بشه تا کجا ادامه داره تحریک رشته های بین بطن و سلول های دیواره اطراف میوکارد بطن در کجا
نمیدونم
ولی پیام انقباض دهلیزها همون P هست، پیام انقباض بطن ها هم فک کنم از Q باشه و موجای بعدیش هم برای همین باشن.
پیام استراحت عمومی هم اگه اشتباه نکنم T هست. -
همیار فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء تحریک گره دهلیزی بطنی و فعالیت گره های پیشاهنگ و دهلیزی بطنی کجای نوار قلب؟؟تحریک ایجاد شده در گره سینوسی دهلیزی از طریق الیاف گرهی ب گره دهلیزی بطنی منتقل میشه یا از طریق سلولهاو صفحه های اینترکالر در دهلیزها؟؟
-
@Dr-Lila حد فاصل موج تی وپی.از طریق الیاف گرهی که این الیاف درون ماهیچه ها قرار ارن نه بیرون/
-
همیار فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
چنتا سوال دارم اگ کسی میدونه لطفاً ج بده
۱_بیشترین حجم خون در دهلیزها و بطن ها در کجای نوار قلب ؟؟
۲_افزایش و کاهش فشار خونه در ائورت ،بطن ها و دهلیزها کجاست؟؟
۳_در موج p_QR_,Tرشته های ماهیچه های گرهی فعالیت دارن؟؟؟
۴_در زمان سیستول دهلیزها خون وارد قلب میشه؟؟؟همیار فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
در فاصله TP,PQ,STتغییری در پتانسیل ثبت شده توسط الکترو کاردیوگرام فرد مشاهده نمیشود
این جمله درسته من امشب آنقدر نوار قلب خوندم قاطی کردم -
اشتباه نکن اتفاقا رشته های بافت گاهی سرتاسر دهلیز رو فراگرفتن و قبل از اینکه انقراضی صورت بگیره اول پتانسیل عملش تو مرحله ی قبل اتفاق افتاده مثلا تو انقباض دهلیزها اول در اواخر دوره ی دیاستول دهلیز و بطن پتانسیل عمل ایجاد میشه و کم کم تو تمام دهلیز پخش میشه که باعث انقباض دهلیزها میشه
-
@Dr-Lila
https://forum.alaatv.com/topic/7270/آموزش-کامل-نوار-قلب
امیدوارم براتون مفید باشه
@A-K
میشه لطف کنید یه نگاه به مطالب بندازید اگه لازم اصلاح بشه ، متشکرم -
@Dr-Lila
https://forum.alaatv.com/topic/7270/آموزش-کامل-نوار-قلب
امیدوارم براتون مفید باشه
@A-K
میشه لطف کنید یه نگاه به مطالب بندازید اگه لازم اصلاح بشه ، متشکرم -
@zahra-m1999 زهرا جان دیدم اونجارو خوب بود ولی بعضی از جوابمو نگرفتم ی جایشم فک کنم ناقص بود