فیزیک استاد کازرانیان
-
سلام میشه نظرتون رو راجب تدریس استاد بگین واسه نظام قدیم؟
و کسانی که استفاده کردن از کتاب خیلی سبز استفاده کردن؟ -
سلام میشه نظرتون رو راجب تدریس استاد بگین واسه نظام قدیم؟
و کسانی که استفاده کردن از کتاب خیلی سبز استفاده کردن؟@reza-m1999
-
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من استفاده کردم به نظر من فیزیکو مفهومی تدریس کردن کامل
به خصوص سوم و پیشو
فقط کنار تدریسشون باید خودتون خیلی تست کار کنید
من از گاج تست زدم میکروش -
من استفاده کردم به نظر من فیزیکو مفهومی تدریس کردن کامل
به خصوص سوم و پیشو
فقط کنار تدریسشون باید خودتون خیلی تست کار کنید
من از گاج تست زدم میکروشromisa جزوه شو چاپ کردین؟
وازش نتیجه هم گرفتین؟ -
romisa جزوه شو چاپ کردین؟
وازش نتیجه هم گرفتین؟نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza-m1999
آره چاپ کردم
من از فیزیک متنفر بودم با ایشون علاقمند شدم به فیزیک -
romisa اها ممون
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واااای بخدا فرشید داداشی خیلی مزخرفهههههه خیلی خیلی خیلی
اصن تحمل دیدنه فیماشو ندارم،لامصب هیچی بلد نیس -
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۷، ۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بدگویی به یه استاد که به رایگان تدریس میکنه بدون هیچ منتی کار خوبی نیست اما اگه انتقاد سازنده باشه اشکال نداره شاید کسانی بودند که از این استاد نتیجه گرفته باشند
-
اصن تحمل دیدنه فیماشو ندارم،لامصب هیچی بلد نیسنوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۷، ۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@أسماء
چرا؟
دهم رو نمیدونم یازدهم رو خیلی خوب تدریس میکنن -
سلام بدگویی به یه استاد که به رایگان تدریس میکنه بدون هیچ منتی کار خوبی نیست اما اگه انتقاد سازنده باشه اشکال نداره شاید کسانی بودند که از این استاد نتیجه گرفته باشند
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۷، ۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAli 1
واقعا راست میگن
توهین به این گونه افراد کار شایسته ای نیست -
اصن تحمل دیدنه فیماشو ندارم،لامصب هیچی بلد نیسنوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۷، ۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@أسماء من کلا سقوط ازاد رو مشکل داشتم.فیلمای ایشون رو دیدم الان خیلی راحت همه ی تستاشو میزنم
-
romisa سلام ببخشید جزوه دهم استاد داداشی رو دارید؟اگه میشه لطف کنید بذارید اینجا چون تو سایت ناقصه و وقت نیس برای نوشتن خیلی ممنون میشم به شدت نیاز دارم
-
romisa سلام ببخشید جزوه دهم استاد داداشی رو دارید؟اگه میشه لطف کنید بذارید اینجا چون تو سایت ناقصه و وقت نیس برای نوشتن خیلی ممنون میشم به شدت نیاز دارم
-
@أسماء
چرا؟
دهم رو نمیدونم یازدهم رو خیلی خوب تدریس میکنننوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ایمورتال بخدا من هرچی فیلماشو میبینم هیچی نمیفهمم هم دهم هم یازدهم
-
@أسماء من کلا سقوط ازاد رو مشکل داشتم.فیلمای ایشون رو دیدم الان خیلی راحت همه ی تستاشو میزنم
نوشتهشده در ۱۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SADAF_KONKUR98 خوشبحالتون
-
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@أسماء
خب این سلیقه ی شماست قرار نیست که تنها(با نظر خودت) به این دبیر توهین کنین -
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@أسماء فیزیک به استاد ربطی نداره فقط تست
-
@أسماء من کلا سقوط ازاد رو مشکل داشتم.فیلمای ایشون رو دیدم الان خیلی راحت همه ی تستاشو میزنم
@SADAF_KONKUR98 شما چطوری با فیلمای استاد پیش رفتین؟
و جزوه و کتاب جامع خیلی سبز استفاده کردین فقط همراهش؟ -
@SADAF_KONKUR98 شما چطوری با فیلمای استاد پیش رفتین؟
و جزوه و کتاب جامع خیلی سبز استفاده کردین فقط همراهش؟نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza-m1999 اول درسنامه خیلی سبز روکامل میخونم.بعد تست میزنم اگه تو یه مبحث تعداد تستام غلط زیادی باشه یا یه سوالو نتونم حل کنم و با خوندن پاسخ تشریحیشم نفهمم چی به چیه اونموقع فیلم مبحث مشکل دار رو میبینم
-
@reza-m1999 اول درسنامه خیلی سبز روکامل میخونم.بعد تست میزنم اگه تو یه مبحث تعداد تستام غلط زیادی باشه یا یه سوالو نتونم حل کنم و با خوندن پاسخ تشریحیشم نفهمم چی به چیه اونموقع فیلم مبحث مشکل دار رو میبینم
@SADAF_KONKUR98 خیلی سبز جامع؟