هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@parastuu در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Mr-Dr-En 
 دستت درد نکنه!!کل عمرمون با کتاب خوندن گذشتاینجاست که موسیقی وارد میشود... 
- 
@sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m__sadra__b باید اعتبارت بیشتر از100تا باشه واه کی گفته؟ 
- 
@sisyphe اعتبار چیه ! @m__sadra__b ببین تو پیام ها صفر و یک میبینی اونا لایکه هرچی بیشتر بهت لایک بدن اعتبارت میره بالا تره 
- 
@sisyphe لکنت زبون دارم 
- 
اینجاکی کنکوریه؟ 
- 
@sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m__sadra__b باید اعتبارت بیشتر از100تا باشه واه کی گفته؟ sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m__sadra__b باید اعتبارت بیشتر از100تا باشه واه کی گفته؟ قوانین 
- 
اینجاکی کنکوریه؟ @A-saf-L-ari-I اینجا تاپیک کنکوری نیس اینجا دلها فوران میکنه 
- 
اینجاکی کنکوریه؟ 
- 
اینجاکی کنکوریه؟ 
- 
@m__sadra__b ببین تو پیام ها صفر و یک میبینی اونا لایکه هرچی بیشتر بهت لایک بدن اعتبارت میره بالا تره @Mr-Dr-En و هر لایک یک اعتبار ؟ 
- 
@Mr-Dr-En و هر لایک یک اعتبار ؟ @m__sadra__b یس اف کورس 
- 
@A-saf-L-ari-I اینجا تاپیک کنکوری نیس اینجا دلها فوران میکنه 
- 
@Mr-Dr-En و هر لایک یک اعتبار ؟ 
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m__sadra__b باید اعتبارت بیشتر از100تا باشه واه کی گفته؟ قوانین @sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m__sadra__b باید اعتبارت بیشتر از100تا باشه واه کی گفته؟ قوانین واقعا؟پس چرا اون موقع که من اومدم تو انجمن اینجوری نبود؟  
- 
@A-saf-L-ari-I اینجا تاپیک کنکوری نیس اینجا دلها فوران میکنه @Mr-Dr-En حالا این دلا صاحاب ندارن؟:/ 
- 
@parastuu :| بیچاره دل! دلتو کثیف نکن 
- 
@parastuu :| بیچاره دل! دلتو کثیف نکن 
- 
@sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @sisyphe در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @m__sadra__b باید اعتبارت بیشتر از100تا باشه واه کی گفته؟ قوانین واقعا؟پس چرا اون موقع که من اومدم تو انجمن اینجوری نبود؟  sheydadb37 چون شوما از قدیمیای اینجایی 
 چاکریم

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

unamused_face:
 unamused_face: