هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Zahra_Z
در سایت گزینه دو همه این اطلاعاتی ک میخوان هست..شما درمورد روش مطالعه یا خود کنکور سوال بپرسین جواب میدم ولی درمورد اطلاعات سخصی خودم نه@parastuu
در مورد روش مطالغه هم تو سایت های مختلف هست دیگه -
@parastuu خب از چ ترازی و چن ساعت شروع کردی در آخر ب چ ترازی رسیدی؟چ کتابی رو بیشترپیشنهاد میکنی؟فقط سال چهارم برا کنکور خوندی یا از دوم و سوم میخوندی؟
Zahra_Z به سال واین چیزا ربطی نداره
-
@parastuu در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Zahra_Z
در سایت گزینه دو همه این اطلاعاتی ک میخوان هست..شما درمورد روش مطالعه یا خود کنکور سوال بپرسین جواب میدم ولی درمورد اطلاعات سخصی خودم نهیکی از دلایل منم به جز اون دلیلم برای معرفی نکردن مشاورم تو فضای عمومی همین بود که متاسفانه شما پای چیز دیگه ی گذاشتید
@zahra-m1999
اصلا ربطی نداره معرفی نکردن مشاور شما واطلاعات شخصی بنده...مشاور ی چیز خیلی عادیه و همه میتونن معرفی کنن..مشاوره نمیاد اطلاعات شمارو ب بقیه نمیده ک!!
باهم خیلی فرق میکنن..اطلاعات شخصی بنده رو با اینکه مشاوری ک همه جا میگین خوبه و بقیه هم معرفی نمیکنید مقایسه نکنید!! -
@parastuu خب از چ ترازی و چن ساعت شروع کردی در آخر ب چ ترازی رسیدی؟چ کتابی رو بیشترپیشنهاد میکنی؟فقط سال چهارم برا کنکور خوندی یا از دوم و سوم میخوندی؟
-
Zahra_Z قصد نصیحت ندارم
شرایط هیچکس برای خودتون کپی نکنید
رمز موفیقت کنکور تلاش در حهت درسته همین
جهت درست هم میشه با چند تا پیس
مقاله وامتحان کردن به دست اورد -
@zahra-m1999
اصلا ربطی نداره معرفی نکردن مشاور شما واطلاعات شخصی بنده...مشاور ی چیز خیلی عادیه و همه میتونن معرفی کنن..مشاوره نمیاد اطلاعات شمارو ب بقیه نمیده ک!!
باهم خیلی فرق میکنن..اطلاعات شخصی بنده رو با اینکه مشاوری ک همه جا میگین خوبه و بقیه هم معرفی نمیکنید مقایسه نکنید!!@parastuu در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999
باهم خیلی فرق میکنن..اطلاعات شخصی بنده رو با اینکه مشاوری ک همه جا میگین خوبه و بقیه هم معرفی نمیکنید مقایسه نکنید!!رتبه کنکور جز اطلاعات شخصیه؟
-
-
@parastuu
در مورد روش مطالغه هم تو سایت های مختلف هست دیگهmoein_alizadeh من فقط خواستم نظر یکی ک این راهو رفته و نتیجه گرفته رو بدونم همین
-
@parastuu
400؟؟؟تراز؟ -
@zahra-m1999
باهم خیلی فرق میکنن..اطلاعات شخصی بنده رو با اینکه مشاوری ک همه جا میگین خوبه و بقیه هم معرفی نمیکنید مقایسه نکنید!!@parastuu در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999
باهم خیلی فرق میکنن..اطلاعات شخصی بنده رو با اینکه مشاوری ک همه جا میگین خوبه و بقیه هم معرفی نمیکنید مقایسه نکنید!!قابل مقایسه هست
ومسلما همون طور که شما استدلال خودتون دارید منم همون طور
گفتن درصد ورتبه هم می تونه رخ بده یانه
گرچه خود من هم هیچوقت این اطلاعات به کسی نگفتم -
@parastuu
در مورد روش مطالغه هم تو سایت های مختلف هست دیگهmoein_alizadeh
اون موقع چرا با رتبه برتر ها مصاحبه میکنن؟! -
moein_alizadeh من فقط خواستم نظر یکی ک این راهو رفته و نتیجه گرفته رو بدونم همین
Zahra_Z در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
moein_alizadeh من فقط خواستم نظر یکی ک این راهو رفته و نتیجه گرفته رو بدونم همین
خود دانی
-
@parastuu
400؟؟؟تراز؟ -
@zahra-m1999
از بنده سوال پرسیدن نه از شما!!ک جواب میدین!من راهنمایی کلی کردم پست شما رو هم ریپلای نکردم
-
@A-saf-L-ari-I
بلهتراز400؟؟
قلمچی؟ 4400 منظورتونه؟ -
کسی اینجا آزمون قلمچی میره؟
-
@zahra-m1999
باهم خیلی فرق میکنن..اطلاعات شخصی بنده رو با اینکه مشاوری ک همه جا میگین خوبه و بقیه هم معرفی نمیکنید مقایسه نکنید!!قابل مقایسه هست
ومسلما همون طور که شما استدلال خودتون دارید منم همون طور
گفتن درصد ورتبه هم می تونه رخ بده یانه
گرچه خود من هم هیچوقت این اطلاعات به کسی نگفتم