هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
moein_alizadeh ینی چی حداقل امسال نه؟؟؟
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده@reza-sin چرا به فکر سال دیگه مسلما میشه امسال هم موفق شد
-
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999 من بهمین علت مشاوره نمیدم ناخودآگاه انسان خیلی تو زندگی انسان ها نقش ایجاد میکنه
بد نیست من خیلی چیز ها از مشاورم یاد گرفتم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 مشاوره میگه باید بخونید تا موفق بشید راه های سریع خوندنو یادت میدن و ....
درحالی ک من جور دیگه ای موفق شدم -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ata-1381
30%مثبت -
Zahra_Z میشه یا ن!! میدونم فرق داره. ولی اسونتره کتاباشون در هر صورت . برا همین سوال پرسیدم
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza-sin ن نمیشه هرگز
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999 فکر امسالم!! میگم میشه کنکور نظام جدید بدم تو 98؟ چون کتاباشون سبک تر شدن! مثلا عربی یا...
-
moein_alizadeh
سوالی داری بپرس..اینجا خیلی شلوغ میشه بخاطر همین گفتم بیان پی وینوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط moein_alizadeh انجام شده@parastuu در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
moein_alizadeh
سوالی داری بپرس..اینجا خیلی شلوغ میشه بخاطر همین گفتم بیان پی ویبه پی وی که دنبال نمی خواد!
-
@zahra-m1999 مشاوره میگه باید بخونید تا موفق بشید راه های سریع خوندنو یادت میدن و ....
درحالی ک من جور دیگه ای موفق شدمنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Dr-En
شما نخونده قبول شدین!! -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ata-1381 مثبت اعلام شد. سایت ینجش منبعش.
-
@zahra-m1999 مشاوره میگه باید بخونید تا موفق بشید راه های سریع خوندنو یادت میدن و ....
درحالی ک من جور دیگه ای موفق شدمنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
درحالی ک من جور دیگه ای موفق شدموالا الان اگه بگم اینجور نیست واسه من جور دیگه ی بود
باز خواست میشم
کلا دیگه در این مورد ترجیحم سکوته -
@parastuu در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
moein_alizadeh
سوالی داری بپرس..اینجا خیلی شلوغ میشه بخاطر همین گفتم بیان پی ویبه پی وی که دنبال نمی خواد!
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoein_alizadeh
چرا پی وی بنده بستس..فقط کسایی ک دنبال میکنم میتونن بیان پی ویم -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza-sin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
برو سایت سنجش و مصوبه سیزدهم رو بخون متوجه میشی
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
#سرمممممممممممممممممممم
-
@zahra-m1999 فکر امسالم!! میگم میشه کنکور نظام جدید بدم تو 98؟ چون کتاباشون سبک تر شدن! مثلا عربی یا...
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza-sin در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فکرشم اشتباه
تمرکزتون بزارید رو امسال
فکر کردن به این موضوع روهم بزارید مرداد ماه -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چی خوبه واسه سردرد؟
-
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
درحالی ک من جور دیگه ای موفق شدموالا الان اگه بگم اینجور نیست واسه من جور دیگه ی بود
باز خواست میشم
کلا دیگه در این مورد ترجیحم سکوتهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 منم
-
چی خوبه واسه سردرد؟
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@A-saf-L-ari-I درس