هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
پروفم عوض نمیشه
-
پشمک ببین من این حال تو رو قشنگ درک میکنم خودمم پارسال اینطور بودم چرا میکی شاید نرسم اینطور میگی ک مسیئولیت درس خوندن رو از دوشت برداری با خودت بگو من درسمو میخونم چ برسم چ نرسم و واقعا هم بخون و تلاش کن در اینصورت صد در صد بهت قول میدم میرسی
-
چراحالا پشمک؟
نکنه حاج عبداله؟
پشمک -
پشمک ببین من این حال تو رو قشنگ درک میکنم خودمم پارسال اینطور بودم چرا میکی شاید نرسم اینطور میگی ک مسیئولیت درس خوندن رو از دوشت برداری با خودت بگو من درسمو میخونم چ برسم چ نرسم و واقعا هم بخون و تلاش کن در اینصورت صد در صد بهت قول میدم میرسی
-
Zahra_Z من فک میکنم اونی که رتبه ی مثلا هزار یا دو هزار یا سه هزار میاره کلا یه ادم عجیب غریبیه اخه خیلیه بین یه میلیون ادم بشی سه هزار!!!
-
Zahra_Z من فک میکنم اونی که رتبه ی مثلا هزار یا دو هزار یا سه هزار میاره کلا یه ادم عجیب غریبیه اخه خیلیه بین یه میلیون ادم بشی سه هزار!!!
پشمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مثلا شاخ داره و دم؟؟
-
-
مثلا شاخ داره و دم؟؟
-
@A-saf-L-ari-I جدی میگم واقعا
نه هیچ فرقی ندارن
مثل ما 2تا چشم دارن 2تاابرو یه دماخو یه گردو
-
@A-saf-L-ari-I جدی میگم واقعا
نه هیچ فرقی ندارن
مثل ما 2تا چشم دارن 2تاابرو یه دماخو یه گردو
-
بچه ها اینا همه بازی های ذهنه ک میگ من نمیتونم نمیشه سخته ذهن انسان خیلی فریبکاره داره گولتون میزنه ک وارد شرایط سخت درس خوندن نشین و تلاش نکنین اما شما بهش عمل نکنید ودر هر شرایط برید سراغ درس خوندن
-
@A-saf-L-ari-I از لحاظ ایکیو و مغز میگمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
پشمک
باشه نزنید حالا
آیکیو رو میشه باایکیو تقویتش کرد..