IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
سوال جالب حرکت کامران!!!!!!!
-
sbr.abasi در سوال جالب حرکت کامران!!!!!!! گفته است:
Elimoon
جواب سوالو ندادید که !!!؟آقای نجف زاده بهتر میتونن راهنمایی کنن ... ما فعلا تو ب بسم الله فیزیک گیر داریم
-
sbr.abasi در سوال جالب حرکت کامران!!!!!!! گفته است:
@نجف-زاده
آقای نجف زاده عزیز با کمال احترام
ثانیه 8 رو درست به دست آوردین ولی بیشترین فاصله از مبدا میشه 11 متر
مساحت دوم رو اشتباه به دست آوردینخیلی ممنووون تلنگر خوبی بود برام که دقتمو بیشتر کنم
-
sbr.abasi @نجف-زاده
سلام این سوال و جوابی رو که نوشتین دیشب برای آقای کامران فرستادم گفتن کاملا درسته ولی تو این سوال بیشترین فاصله منفی مدنظرهه (تو صورت سوال باید کلمه منفی اضافه کنیم ) در این صورت جواب در لحظه ۵.۵ میشه ... -
Elimoon
سلام خوبین
خودتون فهمیدین دیگه چی بگم!
بله سوال صحیح است ولی پاسخ برای این سوال صحیح نیست و زمانی این پاسخ داده شده از طرف ایشون صحیح میشه که صورت سوال رو عوض بکنیم!!!
واقعا چرا بعضیا نمیتونن اشتباهشونو قبول کنند با اون همه سابقه؟ -
@نجف-زاده سلام شکرخدا .... من واس مبحث حرکت تستاشو یه مدتی هست که شروع کردم به کار کردن و طبق چیزی که خوندم و صورت سوال خواسته به نظر منم جواب چیزی بود که فرستادین ولی شک کردم و از ایشون پرسیدم که مطمئن بشم ...
خدا رحم کنه بهم اول راه فیزیکم نمیخوام گیج بشم -
Elimoon
نه با اطمینان قدم بردارین در راه کنکور و خوب تلاش کنین حتما موفق میشین
انرژی منفی خوب نیست هیچ وقت
بیشتر سوال بزارید و بپرسید
منم سرم شلوغه و مشغول دانشگاهم ولی دوست دارم اگه کمکی میتونم
باشم برای الا
موفق باشین
امین نجف زاده