سوال جالب حرکت کامران!!!!!!!
-
@نجف-زاده سوال طبق نظر دوستمون مشکلی داشت !؟
-
@نجف-زاده
آقای نجف زاده عزیز با کمال احترام
ثانیه 8 رو درست به دست آوردین ولی بیشترین فاصله از مبدا میشه 11 متر
مساحت دوم رو اشتباه به دست آوردین -
@نجف-زاده
مساحت دوم رو اشتباه به دست آوردین@sbr-abasi در سوال جالب حرکت کامران!!!!!!! گفته است:
@نجف-زاده
مساحت دوم رو اشتباه به دست آوردینخیلی ممنووون تلنگر خوبی بود برام که دقتمو بیشتر کنم 😥
-
@sbr-abasi @نجف-زاده
سلام این سوال و جوابی رو که نوشتین دیشب برای آقای کامران فرستادم گفتن کاملا درسته ولی تو این سوال بیشترین فاصله منفی مدنظرهه (تو صورت سوال باید کلمه منفی اضافه کنیم ) در این صورت جواب در لحظه ۵.۵ میشه ... -
@sbr-abasi @نجف-زاده
سلام این سوال و جوابی رو که نوشتین دیشب برای آقای کامران فرستادم گفتن کاملا درسته ولی تو این سوال بیشترین فاصله منفی مدنظرهه (تو صورت سوال باید کلمه منفی اضافه کنیم ) در این صورت جواب در لحظه ۵.۵ میشه ... -
Elimoon
سلام خوبین
خودتون فهمیدین دیگه چی بگم!
بله سوال صحیح است ولی پاسخ برای این سوال صحیح نیست و زمانی این پاسخ داده شده از طرف ایشون صحیح میشه که صورت سوال رو عوض بکنیم!!!
واقعا چرا بعضیا نمیتونن اشتباهشونو قبول کنند با اون همه سابقه؟@نجف-زاده سلام شکرخدا .... من واس مبحث حرکت تستاشو یه مدتی هست که شروع کردم به کار کردن و طبق چیزی که خوندم و صورت سوال خواسته به نظر منم جواب چیزی بود که فرستادین ولی شک کردم و از ایشون پرسیدم که مطمئن بشم ...
خدا رحم کنه بهم اول راه فیزیکم نمیخوام گیج بشم :slightly_smiling_face: -
@نجف-زاده سلام شکرخدا .... من واس مبحث حرکت تستاشو یه مدتی هست که شروع کردم به کار کردن و طبق چیزی که خوندم و صورت سوال خواسته به نظر منم جواب چیزی بود که فرستادین ولی شک کردم و از ایشون پرسیدم که مطمئن بشم ...
خدا رحم کنه بهم اول راه فیزیکم نمیخوام گیج بشم :slightly_smiling_face: