هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ب من رای بدید تا زیاد بشن میخوام عکس های سوالات تستی همه درس ها بزارم براتون و از همه پایه ها
-
ب من رای بدید تا زیاد بشن میخوام عکس های سوالات تستی همه درس ها بزارم براتون و از همه پایه ها
-
-
ب همه پست ها امتیاز بدید لطفا
-
Zahra_Z
تاپیکای درسی شرکت کن کمک کن
یه کار خیری هم هست
....
امتیازتم میره بالا
البته این ملاک نیست ولی کلی گفتم :| -
Zahra_Z
تاپیکای درسی شرکت کن کمک کن
یه کار خیری هم هست
....
امتیازتم میره بالا
البته این ملاک نیست ولی کلی گفتم :| -
پشمک :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth:

-
-
پشمک ببین من هنوز خودم اونجا رو نخوندم و مطمئن نیستم اما تا جایی ک یادمه به مقدار انرژی ک یه الکترون میگیره تا در اتم به تراز انرژی بالاتر از هفت بره یا به عبارت دیگ هسته اتم دیگ روش جاذبه نداشته باشه و اتم تبدیل به یون بشه میگن
Zahra_Z زهرا من مشکلم اینه که مثلا توی ارایش منیزیم اولین انرژی یونش توی جدا شدن دومین الکترونه یا سمی! میدونم که اولی جهش بین دو و سه عه ولی اگه مثل سوال گفت کدوم الکترون جدا بشه ما اولین جهش رو مشاهده میکنیم؟ یا مثلا میگه اخرین یونش یه عنصری آی ئی 9 عه عدد اتمیش چنده ؟ میشه 10! چرا میشه 10؟ینی این فرمول همیشگیه که اخرین انرژی یونش یه عنصر +1 میشه عدد اتمی؟ من این فرمولارو میخوام !
ردپا

️
️