هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
MOHAMMAD80 ادبیاتو که نگو اصلن نمیزنم این بار ۴۰درصد زده بودم ازبس تنبلم   @badeh-adineh  نگو که سمپادی هستی نگو که سمپادی هستی
- 
romisa  چقد جالب... چقد جالب...MOHAMMAD80 
 آره جالبه
 چرا اینقد بحث می کنید :|

اصلا حق با شماست :|
 بی خیال شید دیگه :|
- 
@A-K ینی چی؟  @A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K ینی چی؟  اینطوری بگم بهتره :| 
 کتاب دوم و سوم و پیش رو ریختن تو مخلوط
 بعد مخلوط حاصل رو با قیف ریختن تو هر کتاب شما :|
- 
MOHAMMAD80 
 آره جالبه
 چرا اینقد بحث می کنید :|

اصلا حق با شماست :|
 بی خیال شید دیگه :|romisa  من بحث نکردم که من بحث نکردم که
 بیخیالم
- 
@badeh-adineh  نگو که سمپادی هستی نگو که سمپادی هستیMOHAMMAD80 سمپادی چیه اونوقت 
- 
@A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K ینی چی؟  اینطوری بگم بهتره :| 
 بعد مخلوط حاصل رو با قیف ریختن تو هر کتاب شما :|@A-K پس چی میگن تغییر زیادی کرده؟ 
- 
@A-K پس چی میگن تغییر زیادی کرده؟ @A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K پس چی میگن تغییر زیادی کرده؟ تغییرش همینه 
 ولی خب بعضی مطالب عوض شده بود
- 
@A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K ینی چی؟  اینطوری بگم بهتره :| 
 بعد مخلوط حاصل رو با قیف ریختن تو هر کتاب شما :|@A-K چی میگین خواهرهمیار؟ 
 من قدیمم
 کتابای شما؟
- 
@A-K چی میگین خواهرهمیار؟ 
 من قدیمم
 کتابای شما؟@A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K چی میگین خواهرهمیار؟ 
 من قدیمم
 کتابای شما؟بله؟ کتابای ما؟ 
- 
بچها یه سوال من قصد دارم زبانو خط نزنم تاثیرش چقده تو رتبه؟ بنظرتون زیاد مشکلی نداره؟ 
- 
 شبتون بخیر الایی های عزیز برای یه مدت طولانی شبتون بخیر الایی های عزیز برای یه مدت طولانی
- 
@A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دانش-آموزان-آلاء 
 منظورم اینه که تفاوت نظام قدیم وجدید زیاده توی شیمی؟یه دهن واسه اینم نظربدین :// من نظام جدیدو ندیدم 
 نمیدونم
 حالا برا چی میخواید ؟romisa میخواستم بخورمشون:// 
 نمیدونم سیرمیکنن یانه؟
- 
 شبتون بخیر الایی های عزیز برای یه مدت طولانی شبتون بخیر الایی های عزیز برای یه مدت طولانیMOHAMMAD80 جواب منو ندادی برادر عزیز 
- 
بچها یه سوال من قصد دارم زبانو خط نزنم تاثیرش چقده تو رتبه؟ بنظرتون زیاد مشکلی نداره؟ 
- 
MOHAMMAD80 سمپادی چیه اونوقت @badeh-adineh  تیزهوشان تیزهوشان
- 
@A-K واسه کنکور جواب ندم جزء حذفیاتم 
- 
@A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K چی میگین خواهرهمیار؟ 
 من قدیمم
 کتابای شما؟بله؟ کتابای ما؟ @A-K شما گفتی مخلوط میکنن کتابای 2 3 4 میریزن کتابای شما. 
 خب من جدیدنیستم
- 
@A-K واسه کنکور جواب ندم جزء حذفیاتم @badeh-adineh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K واسه کنکور جواب ندم جزء حذفیاتم تاثیر داره، حداقل میشه 50 زد هرچقدر هم سخت باشه 
- 
@A-K شما گفتی مخلوط میکنن کتابای 2 3 4 میریزن کتابای شما. 
 خب من جدیدنیستم
- 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️