هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یه نتیجه ی مهم
دبیری نرین. به جا حقوق از جیبم باید بدین :|
دقیقا بابام میگه بیکار بمون معلم نشو
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@A-K دبیر داریم درامد میلیاردی داره
-
اونوقت مصلی نژاد تو مدرسشون پیانو دارن
#چقد لاکچرینوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی
مصلی نژاد کیه؟ -
یه نتیجه ی مهم
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یه نتیجه ی مهم
شاید ده سال دیگه اینطوری نمونه و مثل بعضی کشورا ی دیگه بشه
البته معلمی خیلی شغل شریفیه و مهم و من همیشه بهش احترام میذارم و افتخار می کنم به معلما
اما واقعا حقوقشون کمه
اما ضعیف تر از اونا هم جامعمون :|
... -
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
میشه بگین همین دبیرا کجا تدریس میکنن؟
-
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اون دبیر نیست
استاد پروازی کنکور یه موسسه است که توو صداسیما تبلیغ کرده :| -
چرا شما هی گیر میدین به استثنا خب گدا هم داریم میلیونی در امد داره
-
آسمان ِ آبی
مصلی نژاد کیه؟نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@parastuu اسم مدرسه است:/نمونه ی مصلی نژاد
-
@parastuu اسم مدرسه است:/نمونه ی مصلی نژاد
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی
کدوم شهره؟منم برم بخونم خخخ -
@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
میشه بگین همین دبیرا کجا تدریس میکنن؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@A-K همه جای ایران تقریبا میان! معلم فارسی خودم با هواپیما سفر میکرد تدریس میکرد
بخوای شمارشم میدم زنگ بزن ازش بپرس -
@A-K همه جای ایران تقریبا میان! معلم فارسی خودم با هواپیما سفر میکرد تدریس میکرد
بخوای شمارشم میدم زنگ بزن ازش بپرسنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@A-K همه جای ایران تقریبا میان! معلم فارسی خودم با هواپیما سفر میکرد تدریس میکرد
بخوای شمارشم میدم زنگ بزن ازش بپرسمدرستون دولتی بود؟
-
آسمان ِ آبی
کدوم شهره؟منم برم بخونم خخخنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@parastuu مشهد:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
بخوای شمارشم میدم زنگ بزن ازش بپرسنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DreamS
شما در عالم استثنا زندگی میکنید -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تا زمانی ک نفهمید ایندتون به محیط بستگی نداره تقریبا تو هیچ زمینه نمیتونید موفق باشید
من علی رغم توانایی ک خدا بهم هدیه داده اولین کنکورم رتبم 50000 به بالا شد ولی خب درستش کردم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parastuu چرا؟
-
تا زمانی ک نفهمید ایندتون به محیط بستگی نداره تقریبا تو هیچ زمینه نمیتونید موفق باشید
من علی رغم توانایی ک خدا بهم هدیه داده اولین کنکورم رتبم 50000 به بالا شد ولی خب درستش کردمنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DreamS
الان چ رشته ای میخونید؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parastuu داروسازی
-
بخوای شمارشم میدم زنگ بزن ازش بپرسنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بخوای شمارشم میدم زنگ بزن ازش بپرسما که از این معلما نداشتیم
معلمای ما میگفتن سال به سال تا شمال هم نمیتون برن :| -
بخوای شمارشم میدم زنگ بزن ازش بپرسنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بخوای شمارشم میدم زنگ بزن ازش بپرساینم یه نکته الان شما یه معلمی داشتین که زبانزد بوده ولی مال ما اینطوری نیستن
-
@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بخوای شمارشم میدم زنگ بزن ازش بپرسما که از این معلما نداشتیم
معلمای ما میگفتن سال به سال تا شمال هم نمیتون برن :|فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa :| پس چطور پزشکی قبول شدی؟