هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@A-K همه جای ایران تقریبا میان! معلم فارسی خودم با هواپیما سفر میکرد تدریس میکرد
بخوای شمارشم میدم زنگ بزن ازش بپرسما که از این معلما نداشتیم
معلمای ما میگفتن سال به سال تا شمال هم نمیتون برن :|romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@A-K همه جای ایران تقریبا میان! معلم فارسی خودم با هواپیما سفر میکرد تدریس میکرد
معلمای ما میگفتن سال به سال تا شمال هم نمیتون برن :|معلم داشتیم با دوچرخه میومد میرفت :| حالا این با کلاسشون بود تازه
-
هییی مملکت ما دراره کجا میرهه ابجیم میگفت تو همین شهر کوچیک ما چند خانواده هستنن بخاری ندارنن فکرشو بکنیدد توی سرماا اونم سرمایی مناطق کوهستانیی بیشتر ما ادما زندگیی نمیکنیم معنی زندگیی برای این ادما با ادمایی پولدار فرق داره پولدار تلاش میکنه از زندگی اذت ببره و خیلیل از ادمایی دیگه تلاش میکنن ک زنده بمونن ن بخاطر خودشون بخاطر ادمایی ک باید مراقبشون باشن
-
تا زمانی ک نفهمید ایندتون به محیط بستگی نداره تقریبا تو هیچ زمینه نمیتونید موفق باشید
من علی رغم توانایی ک خدا بهم هدیه داده اولین کنکورم رتبم 50000 به بالا شد ولی خب درستش کردم@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تا زمانی ک نفهمید ایندتون به محیط بستگی نداره تقریبا تو هیچ زمینه نمیتونید موفق باشید
من علی رغم توانایی ک خدا بهم هدیه داده اولین کنکورم رتبم 50000 به بالا شد ولی خب درستش کردملیس للانسان الا ما سعی
محیط تاثیر داره اما تلاش آدم تعیین کنندست -
معلمای ما میگفتن سال به سال تا شمال هم نمیتون برن :|romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
معلمای ما میگفتن سال به سال تا شمال هم نمیتون برن :|حالا نه در این حدم بندگان خدا
-
romisa :| پس چطور پزشکی قبول شدی؟
-
بخوای شمارشم میدم زنگ بزن ازش بپرساینم یه نکته الان شما یه معلمی داشتین که زبانزد بوده ولی مال ما اینطوری نیستن
@Syner باورت میشه این معلم تو یه مدرسه عادی درس میداد؟مدرسه ی جبلی منطقه 15 ک خیلیم از نظر همه بیخوده
-
romisa :| پس چطور پزشکی قبول شدی؟
با توکل
و آلا و تست و تلاش و...romisa الا؟تلاش؟توکل؟
-
@فاطمه23 شما بخاری ندارید؟
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چرا باید سرما بخوریمم ؟؟؟واقعا دلیلش چیه
ورود برخی از باکتری ها و مستعد شدن بدن فرد برای تغذیه ی اونا :|
-
romisa الا؟تلاش؟توکل؟
-
@Syner نیس!
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
انسان فقط ثمره تلاش و اردشو میگیره ولی عوامل بیرونی بر تلاشو ارداه هم تاثیر گذاره
همینطوره ولی بازم همه چی به انسان بستگی داره
-
@Syner باورت میشه این معلم تو یه مدرسه عادی درس میداد؟مدرسه ی جبلی منطقه 15 ک خیلیم از نظر همه بیخوده
-
@Syner نیس!
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
انسان فقط ثمره تلاش و اردشو میگیره ولی عوامل بیرونی بر تلاشو ارداه هم تاثیر گذاره
مسلمه
طرفی که بخون باشه میخونه، حالا شما بیا بهش امکانات بده بگو اخر سال هرهمایشی دوس داری برو فلان جزوه رو بگیریا اینکه هیچ کاری براش نکن.
طرف تو هردوحالت میتونه نتیجه بگیره ولی نتیجه ی کدوم بهتره؟
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چرا باید سرما بخوریمم ؟؟؟واقعا دلیلش چیه
ورود برخی از باکتری ها و مستعد شدن بدن فرد برای تغذیه ی اونا :|
-
@DreamS کل معلما مجبورن تو مدارس عادی تدریس کنن ایشونم یه مدارسیو بر میداشته که عادی باشه و دانش اموزای مدارس خاص و ممتاز رو بکشونه به کلاس خودش
@Syner :|
-
https://forum.alaatv.com/topic/8376/رتبه-های-تک-رقمی-کنکور/157
شما رو به خوندن این پست دعوت می کنم
پست آخر در حال حاضر