هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Syner مشکلش مثلا من تا 24 سالگی ک وضعم واقعا بد بود تفکر نداشتم فقط حافظه ی قوی اختلال در برقراری ارتباط یکی از دلایلی ک اینجام برای تقویت ارتباط عمومیه
-
آسمان ِ آبی پس از ضربه هم میتونه اتفاق بیوفته ولی من مادرزادی بیمار بودم
@DreamS مشکل خاصی ام دارین ؟
با این چیزایی که من راجبش خوندم اصلا اسمش بیماری نیست! -
@Syner مشکلش مثلا من تا 24 سالگی ک وضعم واقعا بد بود تفکر نداشتم فقط حافظه ی قوی اختلال در برقراری ارتباط یکی از دلایلی ک اینجام برای تقویت ارتباط عمومیه
-
-
با این چیزایی که من راجبش خوندم اصلا اسمش بیماری نیست!آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
با این چیزایی که من راجبش خوندم اصلا اسمش بیماری نیست!به نظر منم یه قابلیت برتره
-
@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یعنی چی تفکر نداشتم
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
با این چیزایی که من راجبش خوندم اصلا اسمش بیماری نیست!به نظر منم یه قابلیت برتره
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اره
خیلی جالبه مثلا یه پسره 10 ساله بعد از خوردن ضربه به سرش یهوو شکوفا بشه
-
@Syner اوهوم چون بهم یاد نداده بودم
ولی اگه یه کتاب بدین بگین حفظش کن با یه بار خوندن حفظ میشم -
البته ضرب و تقسیمم بد نیس
-
ولی اگه یه کتاب بدین بگین حفظش کن با یه بار خوندن حفظ میشم@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ولی اگه یه کتاب بدین بگین حفظش کن با یه بار خوندن حفظ میشمچه خوب
یاد مرحوم بوعلی سینا افتادم -
ولی اگه یه کتاب بدین بگین حفظش کن با یه بار خوندن حفظ میشم -
ولی اگه یه کتاب بدین بگین حفظش کن با یه بار خوندن حفظ میشم@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ولی اگه یه کتاب بدین بگین حفظش کن با یه بار خوندن حفظ میشماینکه خیلی خوبه
-
ولی اگه یه کتاب بدین بگین حفظش کن با یه بار خوندن حفظ میشمچقد جالب:smiling_face_with_open_mouth:
-
@Syner از لحاظ درسی یا انضباطی؟
-
خب بگذریم .دعا نکنین ک همچین بیماری داشته باشید!اینکه نتونید با بقیه مث بقیه صحبت کنید خیلی بده باعث افسردگی میشه و فعالیت نورن زایی مغزتون تعطیل میشه باید دارو بخورید
-
آسمان ِ آبی پس از ضربه هم میتونه اتفاق بیوفته ولی من مادرزادی بیمار بودم
-
@Syner از لحاظ درسی یا انضباطی؟
آسمان ِ آبی انضباطی
-
آسمان ِ آبی انضباطی