هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
من ارزومه اپاندیس بترکه سرطان بگیرم واسه چی میترسین
....
البته بستگی داره تو کدوم مرحله و تقسیم بندی زندگی اتفاق بیوفته
-
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
الان بروز ترین عمل های قلب با توقف ۳۰ دقیقه ای قلب انجام میشه!
مغزو میذارن تو یخ ،دما بدن توی ۱۷ درجه!بعد عمل قلب،قلبو شک میدن باز دوباره طرف زنده میشه!(زنده از نظر ما)علم پیشرفت کرده : |وای نه
اگه ...
-
آسمان ِ آبی
اون خانومه رو ندیدم.اینو دیدم :|
وای ترسناکه ولی
http://www.asriran.com/fa/news/383094/ایرانی-داوطلب-سفر-بی-بازگشت-به-مریخ-از-دنیا-که-نمی-روم-عکسی-از-خانواده-ام-می-برم-با-پس-زمینه-زمینSenatOr نه ایرانی نیست اینی که میگم
-
سوالمو پرسیدم که دوای گیاهی چیزی تحویز کنین..
ولی دلداری تجویز کردین..دارو بیشتر احتیاجمه
توروخدا اگه استفاده کردین خودتون جواب داده ازهر دارویی بگین
برم بخرم.. -
@zahra-m1999
گل ۲۱۶۵ یاس
الگوش از ی زن گرفته شده ک داشته اسکی میکرده بعد سه ساعت زیر برف گیز میکنه،میفهمن سه ساعته قلبش وایساده،احیارمیکنن زندخ میشه،واسشون جالب بوده علتش،الان فقط ی بیمارستات تو انگلیس لین عملو انجام میده تو کل جهان -
@Khanoome-romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس
راس میگه شوخیشم قشنگ نیست ......
غمناکهاسمشم وقتی میشنوم ناخوداگاه ذهنم پلی بک میشه به یه سری صحنه های تلخ....
-
@zahra-m1999
گل ۲۱۶۵ یاس
الگوش از ی زن گرفته شده ک داشته اسکی میکرده بعد سه ساعت زیر برف گیز میکنه،میفهمن سه ساعته قلبش وایساده،احیارمیکنن زندخ میشه،واسشون جالب بوده علتش،الان فقط ی بیمارستات تو انگلیس لین عملو انجام میده تو کل جهانrevival مگراینکه همین بیمارستانای اروپایی یا امریکا این کاروکنن
-
@zahra-m1999
گل ۲۱۶۵ یاس
الگوش از ی زن گرفته شده ک داشته اسکی میکرده بعد سه ساعت زیر برف گیز میکنه،میفهمن سه ساعته قلبش وایساده،احیارمیکنن زندخ میشه،واسشون جالب بوده علتش،الان فقط ی بیمارستات تو انگلیس لین عملو انجام میده تو کل جهانrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999
گل ۲۱۶۵ یاس
الگوش از ی زن گرفته شده ک داشته اسکی میکرده بعد سه ساعت زیر برف گیز میکنه،میفهمن سه ساعته قلبش وایساده،احیارمیکنن زندخ میشه،واسشون جالب بوده علتش،الان فقط ی بیمارستات تو انگلیس لین عملو انجام میده تو کل جهان -
revival
منم دارم از نقض این دستگاه حرف میزنم
که دروغ یه نفرو به عنوان حقیقت تایید کردهعاقا نگاه کن،ی فیلم دلیل واقعیت نی خو عه
ک ما ردش کنیم!
ول کنیم این بحثو! -
شبتووووووون خووووووووووووش
پرازخوابای رنگی رنگی
موفق باشیم.
یاعلی -
اکالیپتوس
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس
غمناکهاسمشم وقتی میشنوم ناخوداگاه ذهنم پلی بک میشه به خیلی صحنه ها...خیلی ازخاطرات تلخ ...
.......
....
بریم بحث بعدی یا بگیم شب خوش -
تو بعضی مراحل زندگی نمی گم کنکور چون من هنوز بعد قبولیم وارد تقسیم بندی زندگیم میشه چون معلوم میشه وارد کدوم مرحله میشم واسه هدفات میجنگی کلی هم ارزو داری اما مرگم کنارش ارزوست دیگه واست مهم نیس کی خاموش بشی فقط تلاش میکنی که بری جلو به هدفت برسی همین شایدم این احساس چند ثانیه ای من اشتباهه اما من اینو حس میکنم
-
اکالیپتوس
آسمان ِ آبی
SenatOr
قلب فقط نقش فراهم کردن اکسیژنو داره !تو زیست خوندیک ک عامل هشیاری و ادراک مغزه!اگ اکسیژن مغز فراهم باشه(انحلال پذیری اکسیژن در دمای پایین)سلولهای مغزی میتونن به فعالیت خودشون ادامه بدن،از نظر عادت ما داریم میگیم ادم بی قلب مرده س!
@گل_یاس
نه اتفاقا ما از نظر پزشکی حداقل خیلی وضعمون خوبه!و جلوییم -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس
غمناکهاسمشم وقتی میشنوم ناخوداگاه ذهنم پلی بک میشه به خیلی صحنه ها...خیلی ازخاطرات تلخ ...
.......
....
بریم بحث بعدی یا بگیم شب خوش@Khanoome-romisa یه وقتایی یه جوری زمان از دستت در میره که ....
-
تو بعضی مراحل زندگی نمی گم کنکور چون من هنوز بعد قبولیم وارد تقسیم بندی زندگیم میشه چون معلوم میشه وارد کدوم مرحله میشم واسه هدفات میجنگی کلی هم ارزو داری اما مرگم کنارش ارزوست دیگه واست مهم نیس کی خاموش بشی فقط تلاش میکنی که بری جلو به هدفت برسی همین شایدم این احساس چند ثانیه ای من اشتباهه اما من اینو حس میکنم
-
SenatOr
دارم فک میکنم به خیلی چیزایی که دست خودم نیست ....
دیدی میخوای حواستو پرت کنی دقیقا میره روش -
revival
باشه ولی منم نگفتم فیلم سینماییه که :|
یه چیز دیگه بود
در هر صورت علم ما هر چقدر هم که پیشرفت کنه باز هم ناقصه و اینکه هر کفری که اونا میگن هم درست نیست :|
ختم جلسه اعلام میشه@Khanoome-romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival
باشه ولی منم نگفتم فیلم سینماییه که :|
یه چیز دیگه بود
در هر صورت علم ما هر چقدر هم که پیشرفت کنه باز هم ناقصه و اینکه هر کفری که اونا میگن هم درست نیست :|
ختم جلسه اعلام میشهبحث منم بچیز دیگ بود.من اعتقادی به فیلم و... ندارم،مستند سینمایی یا هرچی،هرکی میخواد ساخته باشه اونو،عقلا قبلوش کنم میگ اره درسته و امکانش هست...
الذین« یستمعون» القول فیتبعون احسن!رضایت دادم به ختم جلسه
خدانگهدار