هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@m-bahrami1378 ن بابا مارمولک که خوبه میشه با دست گرف یه موجودیه که نمیشه با دس گرف چندش میشه
@tajrobi-nil در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m-bahrami1378 ن بابا مارمولک که خوبه میشه با دست گرف یه موجودیه که نمیشه با دس گرف چندش میشه
مارمولک
موشه؟ -
sheydadb37
سلام -
@tajrobi-nil در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مارمولک
موشه؟ -
@milad91
حس خوبیه ها ادم تفاوت سنیش با بچه خاهرش کم باشه ارزوی من این بود سنم با داییم یا خالم کم بود
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@milad91
حس خوبیه ها ادم تفاوت سنیش با بچه خاهرش کم باشه ارزوی من این بود سنم با داییم یا خالم کم بود
خخخخخ دایی من از یکی از داداشام 2 سال کوچیکتره از یکی دیگه از داداشامم 6 ماه بزرگتره
-
@tajrobi-nil
اها کره خره -
@tajrobi-nil
اها کره خره -
@milad91
خخخخخ دایی من از یکی از داداشام 2 سال کوچیکتره از یکی دیگه از داداشامم 6 ماه بزرگتره
-
@tajrobi-nil
اها کره خره -
@m-bahrami1378 چقددددد خوب خوشبحالشش
باید بشینی پای خاطراتشون از خنده دل درد میگیری
-
-
@tajrobi-nil
برین توبه کنین خرس از کی جز بند پایان شده
خرو نبینین همه چی هست -
@m-bahrami1378 چقددددد خوب خوشبحالشش
باید بشینی پای خاطراتشون از خنده دل درد میگیری
-
بعضی وقتا میگم یعنی یه روزی میشه بی دغدغه استراحت کنم یه روزی بشه کارایی رو انجام بدم که تکراری نشه و برام حداقل لذت داشته باشه؟ نمیدونم شاید... ولی حداقل تحملش خوبه و بهتره... تحمل این دغدغه ها برای اینکه یه روز بتونم بی دغدغه باشم و بتونم کارایی که دوست دارم رو انجام بدم.
#یه سوال: به نظرتون کدوم بهتره؟ من راستش شب ها تازه انرژیم ازاد میشه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: موندم بخوابم شب ها یاد درس بخونم؟ چون که انگار وقتی صبح ها زود بیدار نمیشم انگار روز زود میگذره و برنامه ها میافته اکثرا عصر به بعد
ti45 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بعضی وقتا میگم یعنی یه روزی میشه بی دغدغه استراحت کنم یه روزی بشه کارایی رو انجام بدم که تکراری نشه و برام حداقل لذت داشته باشه؟ نمیدونم شاید... ولی حداقل تحملش خوبه و بهتره... تحمل این دغدغه ها برای اینکه یه روز بتونم بی دغدغه باشم و بتونم کارایی که دوست دارم رو انجام بدم.
#یه سوال: به نظرتون کدوم بهتره؟ من راستش شب ها تازه انرژیم ازاد میشه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: موندم بخوابم شب ها یاد درس بخونم؟ چون که انگار وقتی صبح ها زود بیدار نمیشم انگار روز زود میگذره و برنامه ها میافته اکثرا عصر به بعد
the answer is: just focus... just focus and tolerate it
I know it's painful as hell but tolerance matters only tolerance matters boy... so let's continue -
@tajrobi-nil
برین توبه کنین خرس از کی جز بند پایان شده
خرو نبینین همه چی هست -
@tajrobi-nil
آفرین :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: