هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@milad91 :face_with_tears_of_joy: نوکرتم اگه بازم جایی مشکل داشتی بپرس:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@milad91 در خدمتم داداش
-
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چقدر جدال شده امروز
آرامشی باید..
شب و روزتون بخیر..همه گواهینامه هاشونو پانچ کردم 😏😂
شب و روز شماهم بخیر 🌹 -
کسی کتاب تخته سیاه{ تانک تست} زیستو خونده ؟؟ نظرتون چیه عایا؟؟؟
-
@milad91 به اغا میلاد خوبید ؟؟؟چ خبرا ؟؟خوشحالم میبینمتون:grinning_face: :smiling_face:
-
@Lovely
عه واااا من این ورژن نیستم :| 😂
خوبم ممنونم :) :rose:
شما خوبین؟
منم خوشحالم میبینمتون :))
درس هم میخونین؟ :|@milad91 مرسییییییی عالیم ممنون که پرسیدید:grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face:
ای مشغولم کلا کاری جز این ندارم:neutral_face: :slightly_frowning_face: -
@Lovely من دیدم بی اشتباه تقریبا سطح تستاش روند افزایشی داره میشه به عنوان جزوه هم استفادش کرد
-
@Lovely من دیدم بی اشتباه تقریبا سطح تستاش روند افزایشی داره میشه به عنوان جزوه هم استفادش کرد
@DreamS عه پس خوبه:slightly_frowning_face: این خوبه یا نشر الگو یا هردوتاشونو کار کنم:face_without_mouth:
-
@milad91 مرسییییییی عالیم ممنون که پرسیدید:grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face:
ای مشغولم کلا کاری جز این ندارم:neutral_face: :slightly_frowning_face:@Lovely در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@milad91 مرسییییییی عالیم ممنون که پرسیدید:grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face:
ای مشغولم کلا کاری جز این ندارم:neutral_face: :slightly_frowning_face::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خواهش میکنم
خوبه دیگه. وظیفه ای هم جز این ندارین :| 😂 -
@DreamS عه پس خوبه:slightly_frowning_face: این خوبه یا نشر الگو یا هردوتاشونو کار کنم:face_without_mouth:
@Lovely نمیدونم بستگی به سطح زیستت داره
-
@Lovely در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ای مشغولم کلا کاری جز این ندارم:neutral_face: :slightly_frowning_face::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خواهش میکنم
خوبه دیگه. وظیفه ای هم جز این ندارین :| 😂@milad91 داوش رشتت چیه؟
-
@Lovely
عه واااا من این ورژن نیستم :| 😂
خوبم ممنونم :) :rose:
شما خوبین؟
منم خوشحالم میبینمتون :))
درس هم میخونین؟ :| -
@milad91 داوش رشتت چیه؟