فیزیک رفیعی یا فدائی فرد؟
-
mamad;6615 said:
برعکس میگی ک. فدایی سطحش خیلی بالاتر از رفیعی هست. رفیعی ساده تر درس داده
SOLINA;6613 said:
**دوستان، من چند سالی از کنکور فاصله گرفتم و دوباره شروع به خوندن کردم
حالا برای کسی که توی فیزیک پایه اش صفره مطلقه و همه مطالب یادش رفته چی؟ کدوم بهتره؟(رشته من تجربیه)
**:105:آقای رفیعی تو درس دادن با زبان ساده تر درس میده
اما آقای فدایی یکم خشک تره تو کلاس
از نظر سطحم فرقی نداه هر دو کامل توضیح میدن -
@sina3656355;6616 said:
سطح تدریسشون فرقی نداره،چند جلسه از رفیعی رو دیدی؟
بله دیدم. اولاش که آقای فدایی داشت پایه درس میداد با رفیعی درسای پیش رو میخوندم. خداییش مثالای جزوه رفیعی رو با فدایی مقایسه کن. فدایی خیلی سوالای جوندار تری میگه
-
mamad;6628 said:
بله دیدم. اولاش که آقای فدایی داشت پایه درس میداد با رفیعی درسای پیش رو میخوندم. خداییش مثالای جزوه رفیعی رو با فدایی مقایسه کن. فدایی خیلی سوالای جوندار تری میگه
یه صفحه از جزوه ـش بگو مقایسه کنم.
من تعداد جلسات زیادی ازکار هر سه دبیر رو دیدم.
-
@sina3656355;6629 said:
یه صفحه از جزوه ـش بگو مقایسه کنم.
من تعداد جلسات زیادی ازکار هر سه دبیر رو دیدم.
mamad;6628 said:
معلومه هر دوتون دقیق نگاه نکردید :friendly_wink:
آقای فدایی فرد جلسه اول می گه : تو جزوه سوالای آسون نیومده و ی دفعه می ره سر سوالای سخت
اما آقای رفیعی از سوالای آسون و یا به قول خودشون چرت (این کلمه را خودشون برا بعضی سوالا می گن ) می رسن به سوالای سختی که آقای فدایی فرد یک دفعه می ره سراغش
برا همین سوالای سخت فدایی فرد تو چشمه اما آقای رفیعی چون سوالات زیاده اینا زیاد تو چشم نمی یان -
@alitak;6630 said:
معلومه هر دوتون دقیق نگاه نکردید :friendly_wink:
آقای فدایی فرد جلسه اول می گه : تو جزوه سوالای آسون نیومده و ی دفعه می ره سر سوالای سخت
اما آقای رفیعی از سوالای آسون و یا به قول خودشون چرت (این کلمه را خودشون برا بعضی سوالا می گن ) می رسن به سوالای سختی که آقای فدایی فرد یک دفعه می ره سراغش
برا همین سوالای سخت فدایی فرد تو چشمه اما آقای رفیعی چون سوالات زیاده اینا زیاد تو چشم نمی یانمن که توی حرکت شناسی سوال سختی از رفیعی ندیدم. دیگه نمیدونم (بقیه فصلارو ندیدم)
-
جزوه فدایی که تو 2 فصل اول خیلی تست های بیشتر و بهتری داره. البته یادمه فدایی هم چند تا سوال جون دار ـه اخر دینامیک رو پیچوند.
یکی لینک جلسه ای که فدایی ماهواره رو درس میده بزاره، رفیعی کلا پیچوند.
-فیلم امروز رفیعی هم اومد رو سایت،عجب سرعتی!
-امار هم اومد،البته جزوهـش هنوز نیومد! -
**مرسییییییییییییییییییییییییییییییی از راهنمایی های همتون
**
:friendly_wink:واقعا ممنونم
-
@mohammadmasoud;6607 said:
من شناختی از این دو استاد ندارم لطفا راهنمایی بفرمایید که نوع تدریس کدام استاد بهتر است؟
بستگی یه خودتون داره که کودومو بیشتر باهاشون راحت باشید،استاد رمضانی کلاسش شادتر و تدریسشون به دل میشینه البته در مورد من اینطور بود
-
از نظر من اقای رفیعی خیلی خوبن.من یه ازمون وقت نداشتم فقط ویدیو های ایشون رو دیدم بدون تست زدن رفتم سرجلسه55 درصد زدم.ولی بازم باید ببینی خودت با کدوم راحت تری
-
- دوسته من اقای فدائی رو میبینه و بدون تست زنی همش تو ازمونا بالای 75 میزنه
+اگه ریاضی و فیزیکت افتضاحه + میخوای بخندی --->فیلمای اقای رفیعی رو ببین
در مورد فیلمای اقای فدائی نظری ندارم چون ندیدمش.
-
@roziahmadi;6741 said:
+اگه ریاضی و فیزیکت افتضاحه + میخوای بخندی --->فیلمای اقای رفیعی رو ببین
در مورد فیلمای اقای فدائی نظری ندارم چون ندیدمش.
فکر نمی کنم آقا رفیعی چیزی را ناقص یا کم بگن و درس را کامل می دن برای من که تجربیم کامل کامله
-
@alitak;6742 said:
فکر نمی کنم آقا رفیعی چیزی را ناقص یا کم بگن و درس را کامل می دن برای من که تجربیم کامل کامله
مگه من همچین حرفی زدم اینک اقای رفیعی ناقص میگن؟
-
@roziahmadi;6748 said:
مگه من همچین حرفی زدم اینک اقای رفیعی ناقص میگن؟
نه منظورم:( +اگه ریاضی و فیزیکت افتضاحه + میخوای بخندی --->فیلمای اقای رفیعی رو ببین )جمله بود که برای اونایی که آشنایی ندارن تیکه دوم زیاد جالب نیست فکر می کنند کلاس به لودگیه و درس درست داده نمی شه
-
من از كلاس هاي اقاي رفيعي استفاده ميكنم خدارو شكر نتيجه هم گرفتم ...
-
من مبحث دینامیک و سینماتیک هر دو رو کامل دیدم هر دوشون عالین ولی بارفیعی بیشتر حال کردم در کل