چطور زیستو به 50 برسونم؟؟؟
-
moein_alizadeh اره قدیمم
misi575
خب شما که نباید از تست های تر کیبی بترسید چون یه بار کنکور دادین و کتابارو حداقل یه بار خوندین
منبع شما چیه؟ -
@Zohraam پارسال میرفتم خیلی زیست میخوندم ولی تست کم میزدم ... اصلا هم نتیجه نگرفتم... دگ امسال گفتم فقط جامع برم
misi575 در چطور زیستو به 50 برسونم؟؟؟ گفته است:
@Zohraam پارسال میرفتم خیلی زیست میخوندم ولی تست کم میزدم ... اصلا هم نتیجه نگرفتم... دگ امسال گفتم فقط جامع برم
نگا کن .. درسنامه فقط کتاب درسیو بخون ولی ن الکی خوندن .. ی دور روخوانی کن
بعد برو تست بزن
نکته هاش رو یاد داشت کن تو کتاب
دور دوم عمیق بخوندرسنامه های سنگین خوندن مث فاگو هیچ ارزشی نداره برات
تست بزن تست بزن تست بزن بازم تست
اگه اشتباه زدی ازش دلسرد نشو
همه از اول عالی نیستن ک .. ای کیو بگیر
به کتابت عادت کن -
misi575
سلام اول کتاااب اگه یه فصلی مشکل دارین که درکش نمیکنید فیلم های دکتر رحیمی رو ببینید بعدم درسنامه نشرالگو بعدم فقط تست.....اگه ضعف دارین تو زیست اول تست های سراسری80 تا 90رو بزنید اگه تو اونا مشکل داشتین یعنی یادگیری تون کامل نشده...
زیست فقط با تست زیاد تثبیت میشه.
موفق باشین.@Dr-Mahbube سوالا کنکور تا سال94 همه رو درست جواب میدم ولی 95 به بعد از هر 3 تا یکی درست میزنم راجب مطالعه هم اول متن کتاب بعدش درسنامه الگو... ک پارسال تمام نکته هاشو در اوردم تو کتاب حاشیه نویسی کردم بعدش فیلم اقای رحیمی و از اونم نکته برداری میکنم بعدش بعد از 8 ساعت تست اون فصل رو میزنم
-
misi575 در چطور زیستو به 50 برسونم؟؟؟ گفته است:
نگا کن .. درسنامه فقط کتاب درسیو بخون ولی ن الکی خوندن .. ی دور روخوانی کن
بعد برو تست بزن
نکته هاش رو یاد داشت کن تو کتاب
دور دوم عمیق بخوندرسنامه های سنگین خوندن مث فاگو هیچ ارزشی نداره برات
تست بزن تست بزن تست بزن بازم تست
اگه اشتباه زدی ازش دلسرد نشو
همه از اول عالی نیستن ک .. ای کیو بگیر
به کتابت عادت کن -
@Dr-Mahbube سوالا کنکور تا سال94 همه رو درست جواب میدم ولی 95 به بعد از هر 3 تا یکی درست میزنم راجب مطالعه هم اول متن کتاب بعدش درسنامه الگو... ک پارسال تمام نکته هاشو در اوردم تو کتاب حاشیه نویسی کردم بعدش فیلم اقای رحیمی و از اونم نکته برداری میکنم بعدش بعد از 8 ساعت تست اون فصل رو میزنم
-
misi575
درسته...به نظرمن درسنامه فاگو سنگینه و خوندش زمان بر...یه بار دیگه این کاری که بالا گفتم رو امتحان کنید...
فقط باانرژی +++ شروع کنید...نگین من پارسال انجام دادم نتیجه نگرفتم بگین من باید نتیجه بگیرم ...
برای تمام قسمت های زیست فیلم نبینید هرجا نامفهمومه استفاده کنید.
به نظرمن درسنامه الگو رو روزنامه وار ولی با تمرکز بالا بخونید بعدش برین سرتست های سراسری که خود الگو اخر هرفصلی اورده بعدش سوالای ازمونا که تو الگو هست بعدم تالیفی هاشو شروع کنید...
اگه اشتباه جواب دادین خیلی نگران نشین...فقط ببینید علت اشتباهاتتون چیه؟بی دقتی؟درک نکردن متن کتاب و ...
فقط یجوری برنامه ریزی کنید و برگردید حتما تست های نزده و غلط تون رو مجدد بررسی کنید. -
misi575
درسته...به نظرمن درسنامه فاگو سنگینه و خوندش زمان بر...یه بار دیگه این کاری که بالا گفتم رو امتحان کنید...
فقط باانرژی +++ شروع کنید...نگین من پارسال انجام دادم نتیجه نگرفتم بگین من باید نتیجه بگیرم ...
برای تمام قسمت های زیست فیلم نبینید هرجا نامفهمومه استفاده کنید.
به نظرمن درسنامه الگو رو روزنامه وار ولی با تمرکز بالا بخونید بعدش برین سرتست های سراسری که خود الگو اخر هرفصلی اورده بعدش سوالای ازمونا که تو الگو هست بعدم تالیفی هاشو شروع کنید...
اگه اشتباه جواب دادین خیلی نگران نشین...فقط ببینید علت اشتباهاتتون چیه؟بی دقتی؟درک نکردن متن کتاب و ...
فقط یجوری برنامه ریزی کنید و برگردید حتما تست های نزده و غلط تون رو مجدد بررسی کنید.