هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
گریه کن..گریه کن..گریه کن
گریه کن تا اشک چشمات
بریزه رو تن بارون
مثله بارون که توو دریا
گم میشه راحت و آسون
:microphone: -
سلام این آیه رو چند بار بخون
الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ -
هشتگ مثل @Syner باشیم:face_with_tears_of_joy:
خدایی دقت این بشرو کدومتون داشتین؟:face_with_tears_of_joy: -
-
عاغا من کلا مقاومت میکنم برم دکتر دیگه اخرین نفسام باشه برم:face_with_tears_of_joy: چون یا درس دارم یا حوصله ندارم:neutral_face: الانم هم درس دارم هم حوصله ندارم همم اخرین نفسامه :face_with_tears_of_joy:
-
اکالیپتوس من الان چند هفته س هی دندونپزشکیو کنسل میکنم
تا نرسه به عصب نمیرم:face_with_tears_of_joy: -
اکالیپتوس در این حد که موقع خدافظی دکتره خودش سفارشمو به نرسش میکنه میگه بذار خودشون هماهنگ کنن:face_with_tears_of_joy:
صوفی معنی نرسش فعال, خوشگوار, مزاج, مستحکم, قابل, تخلیقی, سنگین, توجہ مرکوز, سخاوت, خوش قسمت, جدید, دوستانہ :thinking_face: چرا لفظی به کار میبری ادم مجبور میشه سرچ کنه:face_with_tears_of_joy: حالا معنیش میشه منشی:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
وای منم فک کنم قبل کنکور میخواستم برم دندون پزشکی اما هنوزم هعی کنسل میکنم:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: -
صوفی معنی نرسش فعال, خوشگوار, مزاج, مستحکم, قابل, تخلیقی, سنگین, توجہ مرکوز, سخاوت, خوش قسمت, جدید, دوستانہ :thinking_face: چرا لفظی به کار میبری ادم مجبور میشه سرچ کنه:face_with_tears_of_joy: حالا معنیش میشه منشی:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
وای منم فک کنم قبل کنکور میخواستم برم دندون پزشکی اما هنوزم هعی کنسل میکنم:face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:اکالیپتوس :face_with_tears_of_joy:
بابا دستیارش:face_with_tears_of_joy:
خود خانومه هی میگه نرس دکتر فلانی هستم:face_with_tears_of_joy:
نرس به انگلیسی باو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من شرمنده م:grinning_face_with_smiling_eyes: -
نرس به انگلیسی میشه پرستار دیگه
فک کنم تو اول راهنمایی داشتیم:neutral_face: -
dr_zahra واقعا:face_with_tears_of_joy: اها خوب به ذهنم نیومد انگلیسیش :face_with_tears_of_joy:جدا من راهنمایی زبانم خوب بود نداشتیم :face_with_tears_of_joy: عاغا من همینجوریم زبانم ضعیفه چه برسه با این حالم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
-
dr_zahra واقعا:face_with_tears_of_joy: اها خوب به ذهنم نیومد انگلیسیش :face_with_tears_of_joy:جدا من راهنمایی زبانم خوب بود نداشتیم :face_with_tears_of_joy: عاغا من همینجوریم زبانم ضعیفه چه برسه با این حالم:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
-
-
اکالیپتوس به نظر منم assistant باید بگن ولی میگن nurse به من چه:face_with_tears_of_joy:
میگم نکنه من اشتباه شنیدم یه چی دیگه بوده:face_with_tears_of_joy: ممکنه؟:face_with_tears_of_joy: