هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@milad91
میلاد
-
@Raha-T99 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام
بچه ها از بین شما کسی هست که مشاور داشته باشه؟؟سلام پارسال داشتم ولی همون پارسال هم باهاش دعوام شد هنوز که هنوزه دلم میخواد بزنم لهش کنم
@m-bahrami1378 من واسه یکی از برنامه های تلوزیونی پیام فرستادم عید...هنوزم ک هنوزه زنگ میزنه میگه شما پیام فرستاده بودید؟
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m-bahrami1378
سوالتون رو ببینم میتونم بگم مشکل کجاست
اینجوری نمیدونم :| خخخگوشی ندارم
عکس گرفتن با لب تاب هم خیلی بی کیفیته -
سلام
بچه ها از بین شما کسی هست که مشاور داشته باشه؟؟سلام پارسال داشتم ولی همون پارسال هم باهاش دعوام شد هنوز که هنوزه دلم میخواد بزنم لهش کنم
-
@milad91
بدبخت شدم پس
-
کسی کتاب گاج فیزیک داره
پیوست کنکور 96 رو داشته باشه -
-
@m-bahrami1378 منم سال قبل داشتم اما اصلا راضی نبودم...الان موندم چیکار کنم
نمیدونم باشه خوبه یا نباشه@Raha-T99 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نمیدونم باشه خوبه یا نباشهادم باید از کسی مشاوره بگیره که خودش یه روزی توی موقعیت الان تو بوده نه اینکه بیای از کسی مشاوره بگیری که از سر بیکاری داره یه پولی به جیب میزنه تازه مشاور سال قبل من دوسال تو کما بوده بعد از کما دراومده بود و داشت به بقیه انگیزه میداد البته انگیزه دادناشم فوق العاده بود ولی اصلا درست و حسابی همکاری نمیکرد بهش که زنگ میزدم میگفت سر کلاسم خودم باهات تماس میگیرم ولی دیگه تماس هم نمیگرفت
-
@milad91
بخش پیوست کنکور 96 - 97 ریاضی وتجربی داخل وخارج رو داره؟ -
نمیدونم باشه خوبه یا نباشهادم باید از کسی مشاوره بگیره که خودش یه روزی توی موقعیت الان تو بوده نه اینکه بیای از کسی مشاوره بگیری که از سر بیکاری داره یه پولی به جیب میزنه تازه مشاور سال قبل من دوسال تو کما بوده بعد از کما دراومده بود و داشت به بقیه انگیزه میداد البته انگیزه دادناشم فوق العاده بود ولی اصلا درست و حسابی همکاری نمیکرد بهش که زنگ میزدم میگفت سر کلاسم خودم باهات تماس میگیرم ولی دیگه تماس هم نمیگرفت
-
@m-bahrami1378 الان بدون مشاور میخونی اذیت نمیشی؟؟
خودت برنامه میریزی؟؟نه الان یکی از بچه های انجمن خیلی داره بهم کمک میکنه