نحوه خواندن زيست (نظام قديم)
-
سلام دوستان وقتتون بخير ..ممنون ميشم راهنمايي كنيد..
من بينهايت با زيست مشكل دارم تاحالا نخوندم نميدونم چطوري بخونمش چكار كنم درصدم بالا بره الان فقط دارم كتاب درسي رو ميخونم خواهش ميكنم ازتون كمك كنيد.. شما چكار ميكنيد چه كتتبي ميخونيد نحوه خوندتون چطور هستش؟ من واقعا خسته شدم. پيشاپيش ممنونم .🌹
حامیان-آلاء
حامیان-آلاء-آزمون-ها
حامیان-آلاء-جزوات
حامیان-آلاء-مشاور
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام دوستان وقتتون بخير ..ممنون ميشم راهنمايي كنيد..
من بينهايت با زيست مشكل دارم تاحالا نخوندم نميدونم چطوري بخونمش چكار كنم درصدم بالا بره الان فقط دارم كتاب درسي رو ميخونم خواهش ميكنم ازتون كمك كنيد.. شما چكار ميكنيد چه كتتبي ميخونيد نحوه خوندتون چطور هستش؟ من واقعا خسته شدم. پيشاپيش ممنونم .🌹
حامیان-آلاء
حامیان-آلاء-آزمون-ها
حامیان-آلاء-جزوات
حامیان-آلاء-مشاور
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء@elahe-shr درود.در گوگل سرچ کنین روش خوندن زیست دکتر عمارلو.کتاب هم خیلی سبز که روش نوشته گروه ماز یا نشر الگو اشکان هاشمی یا میکرو گاج.پیشنهاد من اولیه
-
پیشنهاد من خود کتابه . البته اگر باهاش مشکل دارید میتونید از منابع آموزشی استفاده کنید اما فراموش نکنید که کنکور از کتابه و کتاب شما مهم ترین منبع هست .. اما روش خوندن زیست :
- اول سعی کنید نگاه منفی تون رو از روی زیست بردارید خیلی از داوطلب ها با درس زیست مشکل دارن و خیلی ها برعکس عاشق این درس هستند .. سعی کنید دیدتون رو نسبت به زیست عوض کنید اگر تاحالا مطالعه زیست نداشتید مشکلی نیس اما اگه از امروز شروع نکنید فاصلتون بیشتر میشه ازش ..
- از زیست پایه دوم دبیرستان شروع کنید از فصل اول .چون تا الان مطالعه نداشتید زیست پایه بهتر از سوم و پیش هست ..
- اول ی دور متن رو بخونید . همزمان به شکل ها نگاه کنید بینشون ارتباط برقرار کنید و سعی کنید زیر نکات مهم خط بگشید اگر با یک بار خوندن متوجه نشدید نا امید نشید ! باید وقت بیشتری رو به زیست اختصاص بدید
- فیلم آموزشی خیلی کمکتون میکنه از فیلم های سایت استفاده کنید دکتر رحیمی و استاد امینی راد هم برای این دو درس خیلی بهتون کمک میکنن ..
5 من همیشه میگم هزار روش برای ادم ها وجود داره تا مشگلی رو حل کنن ..اگر روش من به دردت نخورد نا امید نشو شاید روشی که خودت کشف کنی بهتر از من باشه
موفق باااشی :winking_face: :winking_face: