دبیرزیست
-
@nurozi-fateme
ارادت فراوانIRAN AZARBAIJAN
ببخشید ولی دوتا سوال دارم
اول اینکه اگه این فیلمارو ببینم اصلا لازم نیس درسنامه کتاب کار بخونم؟
دوم اینکه آقای چلاجور رو فیلماشو پیدا نمیکنم اصلا اسم این استاد توی تخته خاک هم نیست -
IRAN AZARBAIJAN
ببخشید ولی دوتا سوال دارم
اول اینکه اگه این فیلمارو ببینم اصلا لازم نیس درسنامه کتاب کار بخونم؟
دوم اینکه آقای چلاجور رو فیلماشو پیدا نمیکنم اصلا اسم این استاد توی تخته خاک هم نیست@nurozi-fateme
نه نیازی نیست مثلا درسنامه نشرالگو ویا خیلی سبز بخونید من حتی با چهارتا دانشجوی پزشکی شهرمون صحبت کردم یکیشون80 کنکور92و دوتاشون 70 کنکور93ویکیشون در کنکور سخت 94 تونسته بود65 بزنه همشون گفتن فقط کتاب درسی البته زمان اونا الا وجود نداشت و میگفتن کتاب درسی و تست منبع اصلیه
دوست عزیز باید همایش هارو از قسمت همایش ها دانلود کنید از استاد چلاجور تدریسی وجود نداره
یه بار دیگه میگم منابع رو همایش تصاویر امینی راد که رایگانه تو سایت الا همایش پازوکی که برا کنکور96 بود که باید خرید کرد و همایش زیست استاد چلاجور که برای کنکور97 هست و باید خرید کرد -
@nurozi-fateme
نه نیازی نیست مثلا درسنامه نشرالگو ویا خیلی سبز بخونید من حتی با چهارتا دانشجوی پزشکی شهرمون صحبت کردم یکیشون80 کنکور92و دوتاشون 70 کنکور93ویکیشون در کنکور سخت 94 تونسته بود65 بزنه همشون گفتن فقط کتاب درسی البته زمان اونا الا وجود نداشت و میگفتن کتاب درسی و تست منبع اصلیه
دوست عزیز باید همایش هارو از قسمت همایش ها دانلود کنید از استاد چلاجور تدریسی وجود نداره
یه بار دیگه میگم منابع رو همایش تصاویر امینی راد که رایگانه تو سایت الا همایش پازوکی که برا کنکور96 بود که باید خرید کرد و همایش زیست استاد چلاجور که برای کنکور97 هست و باید خرید کردIRAN AZARBAIJAN
مررررررسییییییی -
@nurozi-fateme
یه بار دیگه میگم منابع رو همایش تصاویر امینی راد که رایگانه تو سایت الا همایش پازوکی که برا کنکور96 بود که باید خرید کرد و همایش زیست استاد چلاجور که برای کنکور97 هست و باید خرید کردIRAN AZARBAIJAN کلاس درس اقای پازوکی چطوره؟
-
IRAN AZARBAIJAN کلاس درس اقای پازوکی چطوره؟
پشمک
آقای پازوکی هم خیلیا تعریف میکنن -
IRAN AZARBAIJAN
مررررررسییییییی@nurozi-fateme
ارادت -
IRAN AZARBAIJAN کلاس درس اقای پازوکی چطوره؟