دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
دبیرزیست
-
IRAN AZARBAIJAN
ببخشید ولی دوتا سوال دارم
اول اینکه اگه این فیلمارو ببینم اصلا لازم نیس درسنامه کتاب کار بخونم؟
دوم اینکه آقای چلاجور رو فیلماشو پیدا نمیکنم اصلا اسم این استاد توی تخته خاک هم نیست -
nurozi.fateme
نه نیازی نیست مثلا درسنامه نشرالگو ویا خیلی سبز بخونید من حتی با چهارتا دانشجوی پزشکی شهرمون صحبت کردم یکیشون80 کنکور92و دوتاشون 70 کنکور93ویکیشون در کنکور سخت 94 تونسته بود65 بزنه همشون گفتن فقط کتاب درسی البته زمان اونا الا وجود نداشت و میگفتن کتاب درسی و تست منبع اصلیه
دوست عزیز باید همایش هارو از قسمت همایش ها دانلود کنید از استاد چلاجور تدریسی وجود نداره
یه بار دیگه میگم منابع رو همایش تصاویر امینی راد که رایگانه تو سایت الا همایش پازوکی که برا کنکور96 بود که باید خرید کرد و همایش زیست استاد چلاجور که برای کنکور97 هست و باید خرید کرد -
IRAN AZARBAIJAN
مررررررسییییییی -
IRAN AZARBAIJAN کلاس درس اقای پازوکی چطوره؟
-
nurozi.fateme
ارادت -