هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
دختر یخی میخوای همرو بدم به تو؟؟؟!
-
شب خوش روز خیلی خوبی بود
-
@Khanoome-romisa زمان!! دیوانه وار یچیزی دستم میگیرم امروز همه لغتای مربوط رو دوره کردم اما آروم نمیشم باید از همین فردا برگرده آدم 4 روز قبل...من که کلافه شدم... مشکلام حاد شده بی خوابیو سر گیجه و درد چشمام حرفای جالبی برای گفتن ندارن به نظرم...گفتن برم پیش متخصصی چیزی وسط این اوضاع اونم توی این روزا:man-facepalming:
-
://////////////////////...
-
من هنوز ناامید نیستم همیشه به اون بالاییه امیدوار بودم الانم همین امیده که باعث میشه برم جلو و تلاش کنم با وجود هر چیزی همین
-
دختر یخی میخوای همرو بدم به تو؟؟؟!
گل یاس1999 کاش میشد دردامونو باهم عوض کنیم
@HadiDoaei
موافقم شبتون خوش
-
گل یاس1999 کاش میشد دردامونو باهم عوض کنیم
@HadiDoaei
موافقم شبتون خوش
دختر یخی کاش...
حالا ک نمیشه..
من پردردم..لبریزمیشیااا -
دختر یخی کاش...
حالا ک نمیشه..
من پردردم..لبریزمیشیاااگل یاس1999 اگه دردت کنکوره برو خدارو شکر کن جدا 7 ماه وقت کم نیستا من صفرم باشم خیلی روحیه دارم درد ندید پدید بازی در نیار
-
گل یاس1999 اگه دردت کنکوره برو خدارو شکر کن جدا 7 ماه وقت کم نیستا من صفرم باشم خیلی روحیه دارم درد ندید پدید بازی در نیار
این پست پاک شده! -
آدم مگه بخاطر 4تا درس میناله؟؟؟؟ :///////////////
-
این پست پاک شده!
گل یاس1999 حتما قضاوت میکنن ادمیزاده دیگ حرفات اینجوره اما خوب درد هر کسی برا خودشه و خودش میفهمه ببخشید ان شا الله زود خوب شی و همه چی بهتر شه
-
این پست پاک شده!
گل یاس1999
دیگران اینطور فک نمیکنن اما میگن ده سال بعد شاید به این فک کنی که مهمترین اولویت الان شاید این باشه البته اگه مشکلات بذاره گاهی ولی بازم گاهی میشه مبارزه کرد گرچه سخته ..... -
گل یاس1999 حتما قضاوت میکنن ادمیزاده دیگ حرفات اینجوره اما خوب درد هر کسی برا خودشه و خودش میفهمه ببخشید ان شا الله زود خوب شی و همه چی بهتر شه
دختر یخی ممنونم ازت...
دردم اینه ک دردم هیچ وقت خوب شدنی نی.. ://// -
@Shaahin_I
هروقت نتونستید به خاطر بیماری و ..... تمرکز زیادی داشته باشید این هم میشه که همون فیلمای قبلی رو با سرعت بیشتر ببینید و مرور بشه@Khanoome-romisa درسته ولی الان برام استامینوفن داده برای حالا بدن دردی چیزی و سر درد،سر درد رو خوب نمیکنه هیچ فقط خیلی بی حال یه گوشه میوفتم از اینا گذشته صدا کلافم میکنه حالا این سرعتشو زیاد کنم خیلی خوبه تجربشو داشتم منتهی چشمام کمک بده حرکت خوبیه
-
گل یاس1999
دیگران اینطور فک نمیکنن اما میگن ده سال بعد شاید به این فک کنی که مهمترین اولویت الان شاید این باشه البته اگه مشکلات بذاره گاهی ولی بازم گاهی میشه مبارزه کرد گرچه سخته .....@Khanoome-romisa کاراز مبارزه گذشته رمیساجون..
این روزگارمنو شکست داده..بدددددجوریم شکستم داده..
(منظورم درسی نیس)