حذف بخشی از زیست
-
-
sama61 خب برای اینکه بخواین به درصد50 برسین بایدتقریبااول همه ی مباحثو پله پله طبق آزمون های آزمایشی پیش برین.بعد شروع کنید به ترکیبی خوندن(البته اگه هیچ پیش زمینه ای نداشته باشین)
مثلا 1سوم با6 دوم..گل یاس1999 پیش زمینه که دارم
میدونمم تقریبا کدوم فصلا ترکیبیه از بین اینا میخواستم ببینم مثلاً اول بخش انسان بخونم یا گیاهی یا بقیه
ممنون از راهنماییتون -
گل یاس1999 پیش زمینه که دارم
میدونمم تقریبا کدوم فصلا ترکیبیه از بین اینا میخواستم ببینم مثلاً اول بخش انسان بخونم یا گیاهی یا بقیه
ممنون از راهنماییتون -
sama61 اممممم برنامه کانون رو دان کن بخش جم بندی جانوری کامل با تمام صفحات مشخص کرده کدوم فصل هاس
-
گل یاس1999 پیش زمینه که دارم
ممنون از راهنماییتونsama61 خواهش میکنم قابلی ک نداشت.
درضمن شمااول بیشترتمرکزتونو رو بخش انسان بزارین ک سوالاش ب مراتب بیشتروراحت تره..
نمیگم گیاهی و ژنتیک رو پیش نبریناا..ولی خب اول انسان.جانوری.گیاهی.ژنتیک -
sama61 ب نظر شخصی من این کارو نکن بخش های مرتبطو باهم بخون ولی هیچی رو حذف نکن چون اشتباهه تو زیست این کارو کنی و دقیقا اشتباه پارسال منم این بود کامل همشو ترکیبی بخون .... حالا خودت خوب تصمیمتو بگیر این نظر من بود
@Lovely
ینی شما میگی چجوری بخونیم؟
فقط انسانی هارو باهم بعد مباحث دیگه؟ -
اینکه قطعی بشه گفت یه فصلایی که خونده شدن، توی کنکور هم بهشون جواب داد و درست زد، چیز معقولی نیست.
برای زیست اگه وقت بذارین، اونم از الان تا کنکور، تموم میشن مباحث. برای ترتیب بهتره اول زیست مولکولی وسلولی (1تا3 دوم+5سوم) رو بخونین، بعد از این مباحث زیست انسان گزینه ی خوبیه. کل پیش دانشگاهی اسونه زیستش، اما تو بخشیش نیاز به پیش نیازایی مثل ژنتیک و مفاهیم ژنتیک هست. بین زیست گیاهی و ژنتیک، بنظرم اگه ژنتیک زودتر خونده بشه، بهتره. چون ردپای ژنتیک توی گیاهی وجود داره مثل فصل 10 سوم. -
درود ...
میخاستم بدونم کدوم بخش ها میتونه با ژنتیک ترکیب بشه
مثل امکانش هس انسانی و ژنتیک رو ترکیب کنن یا اینکه ژنتیک بخش جداگانست ؟@Sir-4r1y4 در حذف بخشی از زیست گفته است:
درود ...
میخاستم بدونم کدوم بخش ها میتونه با ژنتیک ترکیب بشه
مثل امکانش هس انسانی و ژنتیک رو ترکیب کنن یا اینکه ژنتیک بخش جداگانست ؟طراح اگه بخواد میتونه این کار رو به راحتی انجام بده.
-
سلام
من به دلیل استرس زیادی که دارم دائما حس میکنم نمی توانم مباحث زیست یا حتی درسا های دیگرو تموم کنم بخاطر همین اصلا نمیتونم خوب وبا تمرکز درس بخونم
تصمیم گرفتم یه کاری رو انجام بدم اما قبل از انجامش نیاز دارم تا راهنمایی بشم لطفاً راهنماییم کنید تا از این سر گردونی خلاص بشممن تصمیم گرفتم اول بیام چند تا از فصل های زیست و که سوال زیاد داره و ترکیبی انتخاب کنم بخونم وتست اون فصلا رو کامل بزنم تا خیالم راحت بشه که میتونم یه درصد قابل قبولی و کسب کنم بعد که وقت اضافه اومد بعد برم سر بقیه مباحث
حالا میخواستم بدونم با خوندن کتاب زیست ۱ بطور کامل و۱_۴و۱۱زیست ۲و۹/۱۰/۱۱پیش میتونم ۵۰درصد بزنم ؟؟؟؟
بعد از خوندن این فصلا بعد برم بقیه فصل هارو بخونم -
سلام
من به دلیل استرس زیادی که دارم دائما حس میکنم نمی توانم مباحث زیست یا حتی درسا های دیگرو تموم کنم بخاطر همین اصلا نمیتونم خوب وبا تمرکز درس بخونم
تصمیم گرفتم یه کاری رو انجام بدم اما قبل از انجامش نیاز دارم تا راهنمایی بشم لطفاً راهنماییم کنید تا از این سر گردونی خلاص بشممن تصمیم گرفتم اول بیام چند تا از فصل های زیست و که سوال زیاد داره و ترکیبی انتخاب کنم بخونم وتست اون فصلا رو کامل بزنم تا خیالم راحت بشه که میتونم یه درصد قابل قبولی و کسب کنم بعد که وقت اضافه اومد بعد برم سر بقیه مباحث
حالا میخواستم بدونم با خوندن کتاب زیست ۱ بطور کامل و۱_۴و۱۱زیست ۲و۹/۱۰/۱۱پیش میتونم ۵۰درصد بزنم ؟؟؟؟
بعد از خوندن این فصلا بعد برم بقیه فصل هارو بخونمsama61 سلام.دوستان درست گفتن.اونچه که زیست خوندن کنکور رو سخت کرده سوالات ترکیبی کنکور و به تبع اون بانک تست ها و کنکور ازمایشی هاست که چون داوطلب خطی جلو میره یعنی فصل به فصل و مبحث به مبحث در تحلیل سوالای ترکیبی دچار مشکل میشه ولی ولی ولی گام اول همون فصلی خوندنه چاره ای جز این نیست تا نکات مباحث مجزا رو خوب به خاطر نسپاری که نمیشه بین اون ها ترکیب کرد.تا مولکول های زیستی(ساختار ،نقش و...) رو در فصل مولکول زیستی نخونی بعد اندامک های سازنده و ذخیره کننده اون مولکول ها رو در فصل سفر سلول نخونی چطور میخوای مثلا به گزاره تستی مثل شبکه اندوپلاسمی زبر می تواند مولکول زیستی که .... رو تحلیل کنی یا وقتی مراحل تقسیم میوز و ارایش های کروموزومی و گامت و هاگ حاصل از اون رو از فصل میوز نخونی چجوری میشه به سوال ترکبی مثل در اسک قارچ چتری .... جواب بدی.نتیجه اینکه گام اول همون فصلی خوندن و مبحثی تست زدنه.اما اما اما برای اینکه از همون اول به سمت ترکیبی پیش بریم توصیه می کنن فصول به هم مرتبط رو تا جایی که ممکنه پکیج کنین با هم بخونین یا حد اقل فصل مد نظر رو بخونی فصول مرتبطش رو در حد رو خوانی مطالعه کنی.باور کنید رتبه برترای تجربی ده ها بار زیست ها رو خوندن(مصاحبه ها رو حتما گوش کنید) پس فکر نکنین با نیم دور و یه دور زیست قراره ترکیبی بشین.مباحث زیست کنکور چند بخشه:جانوری گیاهی انسانی سلولی_ مولکولی ،ژنتیک،تکامل،رفتار شناسی
ژنتیک رو فعلا بذارید کنار (مسائل پدر و مادر وبیماری ها و شجره نامه) ولی میوز و میتوز و محاسبه انواع گامت و هاگ رو خوب بخونین (با دیدن تستای زیاد حل میشه مطمئن باش) ،دستگاه های بدن انسان(عصبی گوارش ...) و بحثای گیاهی (چه اونایی که اخر فصل ها ذکر شده چه اونایی که فصل کاملن :حرکت گیاهی،تنظیم هورمونی...) اغازیان باکتری قارچ رو هم حتما بخونین .رفتار شناسی رو هم حتما.ولی بحثای پروتئین سازی مهندسی ژن ژنتیک جمعیت رو فعلا اگه استرس دارید بذارید برای بعد از مطالعه فصولی که نام بردم.بانک تست ها در فصول مرتبط با ژن و پروتئن و مهندسی اون ها خیلی نکته دارن باید اروم اروم با ارامش و تدریجا نکات اون ها را یاد بگیری(تکرار متن کتاب و درسنامه بانک تست و حرکت بین تست ها و پاسخ تشریحی مولف)
یه توصیه:در دوره امادگی کنکور یکنواختی و کسالت درس خوندن که ناشی از محیط تکراری خونه و حرفای تکراری دوستان هست رو بشکنید فضاهای مطالعاتی جدید رو تجربه کنید،فضای مجازی و خرید چند کتاب برای یک درس و دانلود و خرید چند فیلم برای یک درس جز استرس و وسواس هیچ فایده دیگه نداره.یا حق