هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
maryamii برو سایت کانون از اون بالا "تا کنکور 98"رو بزن دستگیرت میشه چی به چیه
پ.ن: هنوز میگم کنکور 97:/// -
@Khanoome-romisa نه بد پرسیدم فک کنم
منظورم همون کلاسه نه صرفا ثبت نام
خب اگه تازگیا ثبت نام کرده بگو یه تقلب برسونه خخخ
اگه یه نفر سطح زبانش نسبتا خوب باشه که متوجه باشه دقیقا چه سوالایی ازش میشه، میتونه بهت برسونه سوالارو
به نظرم سوالایی که میپرسه واس همه یکیه فقط واسه یه نفر هی ادامه میده ببینه کجا روش کم میشه -
@Khanoome-romisa نه بد پرسیدم فک کنم
منظورم همون کلاسه نه صرفا ثبت نام
خب اگه تازگیا ثبت نام کرده بگو یه تقلب برسونه خخخ
اگه یه نفر سطح زبانش نسبتا خوب باشه که متوجه باشه دقیقا چه سوالایی ازش میشه، میتونه بهت برسونه سوالارو
به نظرم سوالایی که میپرسه واس همه یکیه فقط واسه یه نفر هی ادامه میده ببینه کجا روش کم میشه -
صوفی امیدی نیس زیستو شیمیمو دارم قوی میکنم عمومیام ب غیر زبانم...ینی میشه ریاضیو زبانو ده بزنم زیر 5هزار شم
-
@Khanoome-romisa تایم ندارم فیزیکو شیمی زیست دوساعته گذاشتم...ربان لغت برسم خیلی بخونم ریاضیم با بودجه بندی
-
@Khanoome-romisa حد و حدود اون کتابی که قرار بری بخون،اخه مثلا مطالب کتاب رو میپرسن که ببین اینارو بلدی یانه؟که اگه بلد نبودی بری اون کتابو بخونی
-
@Khanoome-romisa تایم ندارم فیزیکو شیمی زیست دوساعته گذاشتم...ربان لغت برسم خیلی بخونم ریاضیم با بودجه بندی
-
@Khanoome-romisa اره خب ولی ی فصلش دو ماه طول میکشه تا بفهمم پایم ضعیفه حالا یکم جلو بیفتم از بقیه میخونم هندسه اسونه؟
-
صوفی امیدی نیس زیستو شیمیمو دارم قوی میکنم عمومیام ب غیر زبانم...ینی میشه ریاضیو زبانو ده بزنم زیر 5هزار شم
-
@Khanoome-romisa اره خب ولی ی فصلش دو ماه طول میکشه تا بفهمم پایم ضعیفه حالا یکم جلو بیفتم از بقیه میخونم هندسه اسونه؟
-
maryamii
هندسه :|
من که حذفش کردم توو کنکور البته یه ذره خونده بودم اما :|
البته بازم شخص به شخص فرق میکنه
من یه دوست داشتم میگفت آمار نمیتونم بخونم اما هندسه رو متوجه میشم و میتونم حل کنم :|@Khanoome-romisa
منم ک عمرا پس بتونم بازم ی نگاهی میکنم
-
@Khanoome-romisa اوپس:/
اگه فقط یه روز بخصوص نیست تعیین سطحش میتونی چند روز جلوتر بری دست به دامن اونایی شی که خوشال میان بیرون -
@Khanoome-romisa اوپس:/
اگه فقط یه روز بخصوص نیست تعیین سطحش میتونی چند روز جلوتر بری دست به دامن اونایی شی که خوشال میان بیرون