هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
صوفی امیدی نیس زیستو شیمیمو دارم قوی میکنم عمومیام ب غیر زبانم...ینی میشه ریاضیو زبانو ده بزنم زیر 5هزار شم

-
@Khanoome-romisa تایم ندارم فیزیکو شیمی زیست دوساعته گذاشتم...ربان لغت برسم خیلی بخونم ریاضیم با بودجه بندی
-
@Khanoome-romisa حد و حدود اون کتابی که قرار بری بخون،اخه مثلا مطالب کتاب رو میپرسن که ببین اینارو بلدی یانه؟که اگه بلد نبودی بری اون کتابو بخونی
-
@Khanoome-romisa تایم ندارم فیزیکو شیمی زیست دوساعته گذاشتم...ربان لغت برسم خیلی بخونم ریاضیم با بودجه بندی
-
@Khanoome-romisa اره خب ولی ی فصلش دو ماه طول میکشه تا بفهمم پایم ضعیفه حالا یکم جلو بیفتم از بقیه میخونم هندسه اسونه؟
-
صوفی امیدی نیس زیستو شیمیمو دارم قوی میکنم عمومیام ب غیر زبانم...ینی میشه ریاضیو زبانو ده بزنم زیر 5هزار شم

-
@Khanoome-romisa اره خب ولی ی فصلش دو ماه طول میکشه تا بفهمم پایم ضعیفه حالا یکم جلو بیفتم از بقیه میخونم هندسه اسونه؟
-
maryamii
هندسه :|
من که حذفش کردم توو کنکور البته یه ذره خونده بودم اما :|
البته بازم شخص به شخص فرق میکنه
من یه دوست داشتم میگفت آمار نمیتونم بخونم اما هندسه رو متوجه میشم و میتونم حل کنم :|@Khanoome-romisa
منم ک عمرا پس بتونم بازم ی نگاهی میکنم -
@Khanoome-romisa اوپس:/
اگه فقط یه روز بخصوص نیست تعیین سطحش میتونی چند روز جلوتر بری دست به دامن اونایی شی که خوشال میان بیرون
-
@Khanoome-romisa اوپس:/
اگه فقط یه روز بخصوص نیست تعیین سطحش میتونی چند روز جلوتر بری دست به دامن اونایی شی که خوشال میان بیرون
-
maryamii http://www.kanoon.ir/Public/SuperiorsRankBased?type=2
3-4 هزار منطقه -
@Khanoome-romisa من خوابم به شدت به هم ریخته
بعد حدود 1.5 روز بیداری، 5 ساعت خوابیدم
فرداش هفت ساعت
روز بعدش صفر
قبل اونو یادم نمیاد
ولی این چند روز میانگینش حدودا سه ساعت شد:/
صبح داشتم به این قضیه فکر میکردم که به ذهنم رسید حساب کنم ببینم اصن چقد میخوابم:/
ردپا

️
️